1. 1.
    +327 -21
    eğer kadınınızın sizi sevmesini, size bağlı kalmasını istiyorsanız onu hakkettiği şekilde gibmeniz gerekir. size olan saygısı, sevgisi ve aşkı tamamen olmasa da onu nasıl gibtiğinizle de alakalıdır. kadınları tatmin edemezseniz her seferinde onların gözünde eksilirsiniz, zamanla itici hale gelirsiniz ve büyük ihtimalle boynuzlanırsınız.

    kadınlar kafası bizden biraz daha farklı çalışır, detaylara fazla takılırlar. bizim gibi sonuç odaklı düşünmezler. o yüzden mümkün olduğu kadar sevişirken hatunu kendi haline bırakmayın. kontrolü elinizde tutun. dikkatini dağıtabilecek ter, ağız kokusu, kirli çarşaf ve yastık kılıfı gibi detaylar orgazm taklidi ile bitecek bir gibişe zemin hazırlar. bunlara dikkat edin.

    kadınlar erkeklere göre daha zor uyarılırlar ve daha geç orgazm olurlar genelde. bu yüzden ön sevişme hayati önem taşır. birleşmeye geçmeden önce kadının hazır olduğundan emin olun, hatta yalvarmasını bekleyin. daha önce de dediğim gibi kontrolü elinizde tutmalısınız ki dikkati dağılmasın. sadece bir bölgeye odaklanıp buzağı gibi emmeyin. eliniz kolunuz diliniz sürekli hareket halinde olsun.

    ön sevişme için olmazsa olmaz iyi öpüşmektir. buzağıları tekrar uyarıyorum dakikalarca alt dudak emmeyin ve dudak değiştirirken dudaklarınızı kapatarak geri çekilin ki çork çork ses çıkmasın. çok abartılı olmadığı sürece kızın dudaklarını ısırın ve dilini emin. kendi dilinizi de emdirin.

    boyun bölgesi ve kulak daha sonraki aşamalara geçmek için güzel geçiş bölgeleridir. bu bölgelerde dilinizi çok kullanmayın ıslaklık hissi rahatsızlık verebilir. küçük öpücükler ve emişler hatunumuzun gözlerinin kaymasını sağlar.

    körücük kemiği de ilginç bir uyarıcı bölgedir es geçmeyin. çoğu kadının sırt çukuru, ense veya kürek kemiklerinin olduğu bölgede ani uyarıcı bir nokta vardır. bu noktayı dudaklarınızla ve dilinizle arayın. çok sert değilse sakallarınızı da bu bölgelerde gezdirin. o noktayı bulduğunuzu mutlaka anlarsınız. kadına ani bir titreme gelir ve tüyleri diken diken olur.

    sırt bölgesinde gezinirken atakları sıklaştırmak gerekir. ön sevişmenin diğer iki unsuru göğüs okşama ve am parmaklama işlemlerini sırt bölgesinde gezinirken kombine bir şekilde uygulayabilirsiniz.

    göğüs okşarken partnerinizi iyi tanımıyorsanız sertlikten kaçının. çok bastırmadan avuç içlerinizle göğüs okşayın ve arada uçlarını parmaklarınızın arasında gezdirin. kadınların göğüsleri çok hassastır yapacağınız sert bir hareket tüm ön sevişmeyi sıfırlayabilir.

    karın ve kasık bölgeside nazik biçimde okşanmalıdır. bu saydığım işlemleri kombine olarak yapabilirseniz hatunun dikkatinin dağılmasına izin vermezsiniz. tekrar ediyorum aynı bölgede fazla oyalanmayın.

    geldik ön sevişmenin en önemli kısmı olan am parmaklamaya. orta parmak başlangıç için idealdir. bu işleme amın aşağı yönde bittiği noktadan yani deliğin ordan başlamanızı öneririm. yukarıda saydıklarımı yaptığınızda sizi sırılsıklam olmuş bir delik karşılıyacak. parmağınızı hemen sokmayın. küçük dudakları ve deliğin çevresini okşayarak parmağınızın ıslanmasını sağlayın ve yukarı doğru boydan boya parmağınızı kaydırın ki ıslanmayan bölgeleri tahriş etmeyin. kasıktan itibaren amın başladığı yerde dış dudakların arasında kilitoris bulunur. kadınların en hassas bölgesi burasıdır. çok bastırmadan hafifçe okşayın ve iyice meydana çıkmasını sağlayın. parmağınızı kilitorise dokundurup çekerek net sinyaller gönderin.

    parmağınızı amın arasında gezdirerek deliğe ulaşın. deliğin girişi sinirlerin en yoğun toplandığı yerdir
    başlangıçta parmağınızı yarısına kadar hafif hafif sokup çıkarın. daha sonra yavaşca içeri kaydırın.
    avucunuzun bileten itibaren başladığı bölgeyi kilitorisin bulunduğu noktaya temas ettirmeye çalışın ki uyarılma max seviyede olsun. amın ilk girişindeki 4 - 5 cm lik kısımdan sonraki kısımlar sinir yoğunluğu düşük bölgelerdir ve zevk alma konusunda fazla işe yaramazlar. içeride boncuk aramayın boşuna.

    amın içinde esas önemli olan nokta kilitorisi oluşturan sinirlerin vücut içine doğru devam eden kısımının olduğu bölgedir. pek çok uzmana göre g noktası bu bölgededir. kız sırt üstü yatarken parmağınızın ucunu amın içindeki üst rahim duvarına, yani kilitorisin olduğu yere dokunmaya çalışın.

    bu saydığım işlemleri yaparken dudaklarınız boş durmasın. bu aşamadan sonra kadın orgazm olmaya ve cinsel birleşmeye hazır vaziyette olacaktır. artık gibinizi sokmanız için size yalvaracaktır.

    ilk girişi sert bir şekilde kökleyerek yapmanızı tavsiye ederim. erken boşalan biri olsanız bile yukarıda anlattıklarımı yaptığınızda çok yüksek ihtimalle partnerinizi tatmin edeceksiniz. iyi gibici iseniz siz boşalıncaya kadar partneriniz 2 veya 3 kez boşalabilir.

    unutmayın hatunu sofranızdan ve yatağınızdan aç kalkmak zorunda bırakırsanız, sevgi ve aşk zamanla tükenecektir. kadınınızı ne kadar mutlu ederseniz emin olun o da sizi mutlu etmek için pervane olacaktır.

    baş yapıt niteliğindeki diğer tavsiye yazılarım için

    (bkz: kadınların sevdiği sex pozisyonları)

    (bkz: kız arkadaşı zütten gibme klavuzu)/(#1325889)

    (bkz: am yalama sanatı/#4086287)

    (bkz: at gibi hatun vs çıtı pıtı hatun/#1459144)

    (bkz: vajinal orgazm sorununa dair)

    (bkz: kadına format atmak)

    (bkz: tahriş olmuş am a yapılacak en iyi müdahele/#107475531)

    (bkz: kusturana kadar kadını ağzından gibmek/#110847459)

    (bkz: cikste parmakların yeri ve önemi)

    (bkz: calf syndrome)

    özet : bişey yok sen takılmaya devam et. her seferinde yarım bıraktığın kız arkadaşını gibmek benim için keyif olucak.

    özetin özeti : meme züt meme züt
    ···
   tümünü göster