1. 151.
    0
    @126 bizim uçaklarımızı kim upgrade ediyor? yaşları kaç ve kaç tane uçağımız var? uçaklarımız kodlarına sahip miyiz ve bu kodları kim yapıyor? söyle lan amın düdüğü söyle.ben amerikan teknolojisine tapmasamda bizim teknolojimizin onlarla yarışabilecek bi boyutta olmadığını söylüyorum.

    nato standartlarının olduğuna da inanmıyorum ki diyelim var,bu standartı sağlıyor olmamızı ben sahip olduğumuz nüfus gücüne, coğrafyamıza bağlarım.yok bi standart olsaydı bu standartları ordusu olmayan almanya nasıl sağlamış diye sorarım?

    kuru kuruya milliyetçilikle olmuyor bu işler beyler.biz pakistanın döküntüleri, italyada bizim döküntüleri upgrade eder fark budur. bizim uçakların sayısı 500 ü bulmaz ama israilin 1000 f16 sı vardır. bizim uçaklarımız 30 ve üstü yaşlardadır adamlarınkiler en fazla 20 yaş. bizim uçak kodlarımızı amerika yapar. adamlar mühendislerine her olanağı sunar biz daha başkentimizde bile onların güvenliklerini sağlayamayız. bizim atom bombamız yoktur ama iran 3 yıl içinde atom bombası üretmeye başlar.

    gerçekçi olmak onlara tapıyor olduğumuz anldıbına gelmez, karamsar olduğumuz anldıbına gelmez. bizim yapmamız gereken gerçeğin bu tokadını hergün yiyip daha çok çalışmak olmalıdır. lafla peynir gemisi yürümüyor maalesef
    ···
   tümünü göster