1. 26.
    +5 -2
    sözlük için gerçekten bişey yapmaya çalışanlar sırf moderasyonun hoşuna gitmediği için günlerce çaylak tutulur susturulmak bastırılmak için silinirler. ancak sözlükte yozlaşma yaratanlar ve göstermelik olarak göz boyama amaçlı tek günlüğüne çaylak yapılırlar ve hala burda tutulmaya devam edilirler.

    hem de öyle saçma gerekçelerle yapılır ki bunlar tamamen yalan dolandan ibaret defalarca açıkça yazmamıza rağmen bu tutumlarında ısrarcı davranırlar, çünkü büyük üstün ve çok güçlü insanlar hepsi , onların karşısında kimse duramaz, hatta o kadar yücedir ki moderasyon gelip kaale bile almaz sizi, sonra da herkes eşittir diye maske takıyoruz diyip sağa sola çıkıp konuşurlar.

    insanların burda sesini duyuramaya çalışmasını söndürmek. başlık uplamayı floodtan sayıp gerçek flood yapanlara destek çıkan ve bi tanesine bile dokunmayan moderasyondaki samimiyetsizlik aşikardır.

    sözlük ilerici insanların elinde kalsın diye sarfettiğimiz emeğe gerçekten çok acıyorum.

    sözlüğn çakmalaştığı orjinalliğini kaybettiği ve taklitçiliğe basitçiliğe kaçtığını artık görmemezlikten gelen yoktur herhalde. ssg'nin "uyanık olun" deyişini mal adam ın " ayık olun " olarak kendisine uyarlaryıp konuşması herhalde açıklayıcı olmuştur.

    bireysel olarak beni eleştirenlerin kendileri kaç karakterle başlık açıyo acaba bi ona baksınlar. onu da anlayan anladı. egoizme ilgi budalalığına yapılan ironik eleştiriyi anlamayan, mal taklidi bilmeyip mal olan, abaza taklidinden anlamaıp abazalık yapan vs.. tüm geri öğelere ve bunda ısrarcı tutum sergileyen kafalara olan cevabım da budur.
    ···
   tümünü göster