1. 1.
    0
    http://imgim.com/tag0on.jpg

    beyler mesajın aslı budur. bu gibi kancık sıçmıklarıyla birebir muhatap olmayı evrensel ahlak ilkeleri düzeyinde olan ahlak seviyem kabul etmediği için siz değerli pamuk zütlülere belirtmek söylemek istiyorum.

    şimdi binler öncelikle mesajın aslı şudur. bu benim bu kancık takuna gönderdiğim mesajın aslı:

    http://imgim.com/tag0on.jpg

    gelelim kancık akıntısının yaptığı montaja.

    e be anasını artistik cimnastik çubuklarının üzerinde artistik cimnastik gösterisi yapmaya çalışırken zütünden ağlata ağlata, ucuz majyakını ağlatmaktan akıta akıta gibtiğiminin evladı. montaj yapmışsın da unutmuşsun ki yollanan mesaj ancak cüssesi kadar yer işgal eder inboxta. benim sana gönderdiğimi iddia ettiğin mesaj da mesaj senin bamya gibin kadar. kapladığı hacimse kancık ananın folloş amı kadar. o irin ve sprem dolu beynin bunu almadığı halde hangi cesaretle montaj yaptın.

    hadi lan özürlü olduğun için mazur gördüm de iftira atmak gibi harbiden senin gibi bir vajinal akıntı kazasına yakışan bir faaliyeti milletin gözüönünde icra etmeye utanmadın mı? bu kadar adam senin gibi beyni irin dolu değil ki durumu anlamasın...

    beyler bu sözüm size. bakın çok ciddi söylüyorum. tamam birbirimize küfür ederiz, analarımızı, bacılarımızı taşşağana birbirimize gümüş tabaklarda ikram ederiz de...

    iftira! iftira yakışmıyo be gibikler. ha? ağız tadımıza taze tak eklemiyo mu biraz? yapsam pad-e şah ı nı yaparım da. o da biz de yok.

    bu da montajın ne kadar basit bi tecavüze uğramış beyinli, inşaatçı ürünü, babası tüm aramalara rağmen belirlenememiş faaliyeti olabileceğine örnek. alın örnek "montaj":

    http://imgim.com/33jo8kh.jpg
    ···
   tümünü göster