1. 1.
    +10
    1. grup (kaleiçi tayfası) ve elde etme yolları, ilişki ve ilişki sonrası:

    gizlibahçe vs. gibi kaleiçi mekanları ufak yerler olduğundan, herkes bir süre sonra birbirini tanır. genel olarak şunu söyleyebiliriz ki, kalabalık bir anda, bir kaleiçi mekanına baktığımızda genelde hep birbiriyle yatmış tipler veya bu yattıklarıyla görüşmemek için başka bir mekandan gelmiş tipler karşımıza çıkacaktır. bir bira alır, akşama kadar otururum zihniyetindeyseniz, sizin için zorlu bir mekandır. zira bu tarz yerlerde çalışanlarla aranızı iyi tutmanız, gibişe giden ilk adımınız olacaktır. ayrıca tek başınıza otururken, kızlar tarafından ufaktan süzülseniz bile asıl dikkat çekme işini bir grupla beraberken yapabilirsiniz. arkadaşınız vs. yoksa dediğim gibi, çalışanlarla selamlaşma, iki dakikalık sohbetler, gülme eğlenme vs. gibi atraksiyonlara yönelin. sonrasında kalabalık gruplarla kaynaşmaya bakın. illa bir kızla olması gerekmez bu işlerin, oğlanın biriyle de gidip panpa olabilirsiniz. böylece sizi grubuna dahil eder. zira kaleiçi mekanları, ufak komünler halinde takılan insanlarla doludur aslında. ve grup içinde herkes herkesi bir kere gibmiştir az çok. bir başka olay, bekir olsun, soner olsun, hakan ağabey olsun, mekanla şu anda veya eskiden bağları olan insanlarla panpa olmaktır.

    bir başka yanılgı, the bar'dan karı kaldırmaktır. the bar'da çok çok çok sarhoş bir hatun denk getirmeniz büyük şanstır. ve bu durumda bile, karıyı iyi kötü tanıyanlar varsa, sizden önce harekete geçeceklerdir zaten. the bar denen mekan, aslında kaleiçi'nde gündüzleri yürüttüğünüz ndıbınızın, meyvesini toplayacağınız bir mekandır. sahibi kubilay abi iyi bir adamdır. ama çok da çakaldır. kimi zaman niyetinizi sizden daha iyi anlar ve müdahele eder.

    amacınız sadece gibişse, anlattığım şekilde, aynı mekanda sürekli takılmanız, bir süre sonra gibişi zaten getirir ayağınıza. haftasonlarında gizli'nin, the bar'ın müdavimlerinin feneri söndürdüğü yat limanı'ndaki king adlı dans mekanı da sizin hedefleriniz arasında olmalıdır. sahibi metin abidir. hiçbir gibime karışmaz. hatta ne kadar alkol tüketirsen, ne kadar kalabalık gidersen mekanına, o kadar yaklaşırsın kendisine.

    neyse. hedefi buldunuz. ve kaleiçi'nin alternatif hatunlarından kaldırdınız diyelim. yaşayacaklarınız şunlardır.

    öncelikle asla ve asla tanıştığınız mekana geri dönmemeniz gerekmektedir. lakin bu imkansızdır. zira en azından karı oranın müdavimidir. haliyle günleriniz gib gibi aynı masada hatunla oturmakla ve zamanla tek tek tanışacağınız amlı / çüklü panpalarıyla yakınlaşmakla geçer. bir süre sonra siz de paranoya yaparsınız zira yan masadan bakan bir tip, birayı getiren garson ya da o sırada karşınızda oturan pis sakallı çocuk bile hatununuzu defalarca amdan zütten gibmiş olabilir. bu paranoya, sadakatsizliği doğurur. amlı panpalar ağızlarına zütürürken tuborg şişesini, kafayı öne eğip gözlerinizin içine bakar. üstüne üstlük, kahpelik o kadar fazla kanlarına işlemiştir ki, bir sabah bakarsınız, hatununuzun amlı panpası yanınızda yatmaktadır. gereğinden fazla samimi olmuşsunuzdur. ama inanın bundan zaten kaçışınız yoktur. aradan zaman geçer ve ayrılırsınız. sonra gibtiğiniz diğer amlı ile takılmaya başlarsınız. ama garip şekilde eski hatununuz gelir, oturur sizinle. arkadaş olur falan. böyle de yüzsüzdürler işte kaleiçi amlıları. bir de gibtir çeken sizseniz eğer, hakkınızda yalan yanlış konuşma riskleri vardır.

    özetle, kaleiçi amlılarıyla günleriniz, ele geçen parayı salak saçma sigara ve biraya yatırmakla; boş zamanlarda terli ve yorucu gibiş yapmakla geçer. ilişkiniz ise hep başka karılar yüzünden biter. bu gruba bir defa girdiniz ve sevildiniz mi, kaleiçi tayfasından en az 15-16 kız gibersiniz. ha bir de bu tayfanın büyük kısmı otçudur. günü gelince bu ortamlara gireceğinizi de belirtmek isterim. ayrıca olimpos meraklısı olan bu karılar sayesinde, zütünüze her yaz tatil parası da girebilir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster