1. 1.
    +8
    @ 15 hafız bahsettiğin durum genellikle deneyimsiz genç kızlarda ve aşırı baskı altında yetişmiş kızlarda görülüyor. valla ne yalan söyleyim en son lisedeyken liseli gibtim.

    ancak şu yadsınamaz bir gerçek, olaya aman ben gibeyim boşalayım, sigaramı yakıp uzanayım diye bakarsan aklındaki fantezileri gerçekleştirme şansın pek olmaz.

    sana verebileceğim tavsiye, önce sen oral yap. oral sexten zevk alındığını farketsin. daha sonraki bir sevişmenizde sen sırt üstü uzanırken yüzüne oturmasını iste. bazı kızlar kendilerine bakılırken oral sex yapmaya utanırlar. ( 40 günlük kılla yapmaman gerektiğini söylememe gerek yok herhalde).

    sen kızı yalarken beline bastırarak üzerinde uzanmasını sağla. hemen ağzına almaz ise eline almasını sağla. biraz oynasın, sıcaklığını hissetsin, yakından baksın. iğrenç bir şey olmadığını farketsin.

    büyük ihtimalle ağzına alacaktır, çekingen davranırsa çok sert olmamak kaydı ile sen ağzına almasını sağla.

    olayın 2 taraf içinde zevk alınan bir durum olduğunu aklından çıkarma ve karşı tarafın da bunu anlamasını sağla. sen partnerini mutlu etmek için ne kadar gayret edersen, aynı şekilde karşılığını alırsın.

    hafız şimdi senin buna dişlerini değdirme, ısırma, dudaklarını kapat gibi direktifler vererek en az 1 uğraşman gerekecek. ne deyim kolay gelsin.
    ···
   tümünü göster