1. 1.
    +22 -6
    sözlükte aramızda insanların beynini yıkamak için sözlüğü araç olarak kullanan huur çocuklarının olduğunu fark ettim. daha bir sürü örnek ve bu tarz başlıklar var ama şuanda bunları bulabildim. uyanın beyler eğleniyoruz gülüyoruz ama burada sağlam beyin yıkama olayları dönüyor.. ciddi bi örgütlenme var ilkten komiğime gidiyordu ama şimdi belli başlı nickli insanlar sürekli bu konu üzerinde durmaya başlayınca özellikle de belirli zamanlarda ciddi bi örgütlenme olduğunu anladım..

    sürekli insanları ayrımcılığa doğru yöneltiyor burası (bkz: şakirt ateist) kürtlerin bize yaptığı şeyi burda bize, kendimize yaptırıyolar yani aslında onlar yaptırmıyolar biz kendimiz yapıyoruz çünkü eğlenceli geliyor burası bize birine ananı gibeyim demek diğerlerini güldürdüğü için gibebiliyoruz.

    blogtvdeki o suzan kaşarının kadir gecesinden 1 gün öncesinde ve ramazanda soyunup zütünü açmasının tesadüf olduğunu düşünmüyorum. nerde şimdi o karı ? niye kayboldu ortalıktan ?

    illuminatiyi niye karıştırdın diyenlerede onların istediği zaten toplumu kaos ortdıbına sokmak. huzuru ortadan kaldırmak.. bizde incisözlük olarak bunun alasını yapıyoruz.. (bkz: yaptığımız ziyaretler gibertmeler)

    herkes bu kadar ergenlerden yazar alımından şikeyetçi olurken neden sevgili sözlük yönetimi hiç bi zaman olmadığı kadar okulların tatil edildiği dönemde yazar alımını sürekli açık tuttu ?

    sözlükte gençleri ferreGRAFiYE yönelten ciddi bi çalışmada var. çocuk giriyor buraya 2 caps görüyor 31 çekiyor.. gittikçe ergende ki ahlak kavramı yok olmaya başlıyor ve bu sefer rahatça başlık açabiliyorlar.. yok yengemle günah gecemiz yok kuzenime bunu yaptım vs.vs.. (bkz: üvey annemle yaşadığım günah gecesi toplanı)

    girip am züt meme yazıp taşak geçmekle olmuyor beyler biraz sorgulamak lazım. bizler bu oyunun sadece piyonlarıyız..biz bu hikayede sadece allaha kitaba birbirimizin annelerine küfür eden, çevreye rahatsızlık veren, sürekli gençleri ferregrafiye yönelten koyunlar oluyoruz..

    (bkz: müslümanlığın saçmalıkları)
    (bkz: müslümanlığı karşımda savunucaklar gelin)
    (bkz: müslümanlar neden spagetti canavarı)
    (bkz: allahçılar gelin buraya)
    (bkz: islam ve müslümanlık denince aklınıza gelen)
    (bkz: din konusuna açıklık getiriyorum)
    (bkz: allah varsa da yoksa da umrumda değil)
    ···
   tümünü göster