1. 101.
    0
    @86 "laik bir insan allah'a inanamaz mı?ya kusura bakmayın ama acaip kıt beyinlisiniz." bunu bana değil başbakanına söyle. kendi savunduğunu kendin çürütüyorsun.

    ayrıca yazılarımı okumuyor musun? boşuna mı yazıyorum ben? bak ne demişim burda "ben bazı yerlerde kılıçdaroğluna'da kızıyorum/katılmıyorum. onun da varsa böyle kirli işleri ona da yazıklar olsun."

    bak ben sana açık bir şey söyledim. başbakanın aldığı maaş belli, kaç senedir orda olduğu belli, önceki maddi durumu belli. milyon dolarlar kazanacak bir pozisyonda değil. e nasıl oluyorda bunların sahibi oluyor? sen bana diyorsun ki "dinle alakası olmayanlar parayı cebe indirince neden susuyorsunuz?". birincisi ben susmuyorum, onun da karşısında dururum. ikincisi, bu mantıkla sen diyorsun ki "he onlar indiriyor biz de indiririz". bu mu senin kul hakkın, bu mu adaletin, bu mu dürüstlüğün? onlar milyonlar indirsin cebe, sen müslümansan yapmaman lazım ama sen kötüyü örnek gösteriyorsun. ne demeli?

    ve evet ben parti ismi vermedim sen verdin.

    her zaman ki gibi "salaksın" "kıt beyinlisin" vb. aşağılamalarla üste çıkma çabası... siz tartışmak ile kavga etmek arasındaki ince çizgiyi göremeyenlerdensiniz.
    ···
   tümünü göster