1. 101.
    -2
    @1 Beyler inanırmısınız bu başlığı görüp tıkladım ve kızla olan msn sohbetimi yarıda bıraktım sırf bu bine cevap vermek için aşırı sinirlendim .

    1- Cumhuriyet ilan edildikten sonra Türkiye dışarıya öyle bağımlı bir hale getirildiki afedersiniz yöneticilerimiz batı medeniyetinin şakşakçılığından başka bir icraat yapamadılar. Fakat Türkiye anladı ki özellikle misyonsuz ve ilkesiz siyaset ile bir yere varılmaz son 10 yıldır AKP ile yeni bir proje gerçekleştirme durumun da. Cumhuriyet ilan edildi edileli Türkiye sanayide ne kadar yol kat etti? Türkiye dış politikalarda nasıl bir yol izledi? Savunma Sanayide bir mermi bile üretemiyorduk fakat bugün Aselsan vb kurumların geldiği noktayı görmemezlikten gelmek büyük bir aptallıktır. Türkiye oranın buranın uşağı değil çıkar uğruna sadece yerinde ve gerekli hamleler yapma arzusu içerisinde. iran yıllardır kafasına göre tehtitler etmekte fakat zerre bir adım gitmismi? Bugün söyledikleri balistik füzeler , güdümlü füzeler veya gelistirilmiş şahap zilzal füzelerinin menzilini nerede denediler ? tamamen uydurmaca senaryo durumlar çalışıp çalışmadığı veyahut atıldığında o menzile kadar gidecek kabiliyeti varmı bile muamma! tamamen varsayım üzerine... fakat ABD'nin denenmiş bombaları var vietnam , afganistan , ırak , hiroşima vs örnekleri çoğaltmak mümkün. Türkiye'nin yokmu ? NAPALM en son Kazan Vadisin'de PKK'ye karşı denendi ve sonucu hepimiz gördük. zütünüzden uyduruk meseleler yazarak Türkiye'yi kücük bir ülke göstermenin ne manası var? Ayrıca F-16-18 Ucaklarinin yazılımlarını Aselsan yapıyor artık modernize calismalari artık ABD desteklide değil tamamen kendi mühendislerimiz!

    Biz PKK'ye karşı NAPALM kullandık ve denedik etkiside büyük oldu! peki iran Pjak'a karşı ne kullandı ? soktuğum top ve tank mermileri elinde hiç mi teknolojik silah yoktu? olum gözünüzü boyamışlar sizin!! PJAK yüzlerce pasdar öldürdü ve iran PJAK'a karşı teknolojik hiç bir silah kullanamadı! keleş, tank , top...

    @1 bir daha ben msn de kızla konusurken böyle başlık açsan giberim seni bilgine arz ettim.
    ···
   tümünü göster