1. 1.
    0
    panpalar nasıl inandırıyım bilemem ama yine de anlatıyorum inanan inanır inanmayan sktrip gitmekte özgür.

    bi kaç gündür düşünüyordum "allah varsan bi mesaj gönder" diye çünkü varlığına dair hiçbir somut kanıt yok bu dünyada amk.
    neyse olaya gelelim: geçen gece yine 31 çekicem, ezan sesi duyuyorum. ateist gibi bişeyim ama agnostik diyorlar benm gibilere sanırım. "ya tutarsa lan" deyip elimi skimden çektim ve televizyon izlemeye başladım. 20 dakika filan geçti hala ezan okuyonuyordu amk. deli oldum gerçekten delirdim sandım bir an.

    pencereyi açıp kafamı dışarı çıkardım dışarıda ses seda yok. o an anladım bütün sesler kafamın içinden geliyormuş amk. o anki ruh halimi bir düşünmeye çalışsanıza oçlar. kızardım bozardım dedim noluyor dıbına koyayım.

    internette araştırdım belki dini bi olayı vardır diye hepsinde şizofreni belirtisi yazıyor "sürekli ezan sesi duymak" diye aratın bakın.

    2 gündür asılamıyorum. imam hatip terk bi bin varsa aranızda bana yardım etsin. 2 gün benim için çok fazla ve eğer 3. günü edersem bilmiyorum ne durumda olurum. durumu gayet şakayla karışık anlatır gibi oldum ama olay çok ciddi. benim pgibolojime girin ipneler.
    ···
   tümünü göster