1. 26.
    +7
    madde 4 - konaklama - hedefe doğru

    1 ay kadar bu şekilde kızla takıldınız, 1 ay ortalama olarak bir kızı gibmek için yeterlidir fazlaya kaçarsanız taku çıkar, hemen saldırırsanız o da olmaz.

    konaklama konusuna gelince, çoğunuz öğrencisiniz orası belli artık ya bir arkadaş evini ayarlayin, çalışanlarınızın garsoniyeri olması lazım yada bekar evi, yazlıkta olabilir. kızı öyle arabada, sinemada gibemk yok ( ilk sefer için onlar daha sonra heyecan için lazım)

    diyelim evinizde oturuyorsunuz 1 ay boyunca lord gibi davranmışsınız kız artık size iyice alışmış, ya gece eğlenceye gidin dansedin için geç saatte evde konaklayın, yada hasta olduğunuzu söyleyin.
    hastalık onun anaç duygularını harekete geçirecektir. hiç bir kız sevdiği adamın hasta olmasına dayanamaz, ben bardan ziyade hastalığı severim.
    evinize gelsin size çorba yapsın, beraber film izleyin, normal vakit geçirin, geceye doğru yalnız kalmak istemediğinizi, ilgilenecek kimseniz olmadığını ona hissettirin. Dikkatli olun burda asla yalvarmayın. ona ihtiyacınız olduğunu bilsin ama kendi istesin,
    o isterse hiç bir güç onu engelleyemez annesinden babasından izinde koparır en baba yalanıda söyler
    zorlama yok bizde herşey hatunun rızasıyla
    ···
   tümünü göster