1. 1.
    +1 -1
    Selam panpalar;

    Örgütlü bir gücün neler yapabileceğinin en güzel örneklerini iki yıldır inci sözlükte takip etmekteyim. Bireysel yerine topluca hareket etmenin ulaşılmak istenen hedefte ne kadar etkili olduğu, kısa zamanda ortaya çıkmakta. Yapılan ziyaretler, gibertme operasyonları, boz baykuşlar, internet sansürüne karşı yapılan yürüyüş örgütlü gücün en iyi örneklerinden sadece birkaçıdır.

    inci sözlüğü daha iyi yerlere getirmek, sözlük kalitesini arttırmak, giberme ve ziyaret organizasyonlarında sözlüğün rekldıbını daha iyi yapmak, sözlük içerisindeki gereksizlik yaratan kişilerin ortadan kaldırılması konusunda moderatörlere bu kişilerin raporlanması ve yardımda bulunulması gibi amaçları içinde bulunduran bir komite kurmaya karar verdim.

    Yakın zaman içerisinde komitenin amaç, kapsam ve görevlerini içeren komitenin anayasası yine bu başlıktan bildirilecektir. ilk etapta yönetim kadrosunun belirlenmesi gerekmekte kırk kişilik komite yönetimi oluşturulacak, dörtyüz kişiye kadarda özel üye belirlenecektir. Yönetim kadrosunda görev yapmak isteyen arkadaşların özel mesaj yoluyla bana başvurarak, komite yönetimi konusunda fikirler sunabilecek, sözlükte yer sahibi, sevilen en az üniversite mezunu yada okuyor olan kişilerden seçilecektir.

    sogun sensey; antalya temsilcisi, organizasyonlardan sorumlu yönetim üyesi.
    bu ne sicak lan boyle; ankara temsilcisi, kurul yöneticisi.
    onlykenjudgeme; muğla temsilcisi, kurul yöneticisi
    ···
   tümünü göster