1. 101.
    0
    @95 say bakalım yüzlerce adam, 101 tane adam saymazsan adam değilsin.
    reklam işlerini yöneticiler düşünür. koçlar düşünmez. koç takımın durumunu düşünür. bu adamı ilk 5'e koyup 45 dakika oynatan nba yönetimi değil. adam her maç atıyor, attırıyor amk. ha çok da top kaybediyor o da kabul.45 dakika oynayıp 3 asist, 10 sayı, 7 top kaybı ortalamasıyla oynasa tamam hadi asya pazarı de. adam bir maç 28 atıyor, bir maç 23 atıyor. 8-10-12 asist yapıyor. hiçbir koç nba'nin asya pazarını düşünmez. kendi cebine para girecek değil yada nba'nin pazarı genişleyince takımının başarısına bir katkısı olmayacak. önce takımının durumunu düşünür bütün koçlar. adam yararlıysa oynatır, zararlıysa oynatmaz. ha sen aksini iddaa ediyorsan basketbol değil spor'un s'sinden anlamıyorsun demektir.

    @97 malı. ricky rubio 5. sıradan draft edilmiş bir oyuncu. 22 yaşında fakat 15-16 yaşından beri profesyonel. adamın avrupa eurolig tecrübesi fazlasıyla var. hadi milli takımla olan avrupa ve dünya şampiyonası tecrübesini söylemeyim.
    sen gelmiş sırf adama tak atmak için arada çok fazla giblet farkı olan biriyle karşılaştırıyorsun sırf aynı pozisyon oyuncuları diye. şunu o kalın kafanıza bir türlü sokamadınız. kimse bu adamdan bir rondo, bir nash, bir rose, rubio vs. vs. olsun beklemiyor. kendisinde öncelikli amacı nba'de bir takıma kapağı atıp rotasyonda süre almaktı. "ben efsane" olacam diye bir derdi yoktu. adam piyasaya zaten yeni çıkmış, kendisini fazlasıyla ispat eden adamlarla kıyaslıyorsunuz durmadan. biri diyor rondo, biri diyor rose, biri diyor rubio, hatta ekşide lebron, kobe, durant'la kıyaslamaya çalışan salaklar bile var. saçmalamak bile değil senin yaptığın. tak atmak için boş boş sallamaktan başka bir gibim yaptığınız yok. tabi ki bir ricky rubio değil. bunu kafana sok, kimse de bu oyuncuyu kimseyle kıyaslamıyor zaten. bi ekşi sözlükteki salaklar bir de burda birkaç kendini bilmez eleştirmek için kıyas yapıyor.
    ···
   tümünü göster