1. 51.
    0
    @23

    1). Grup olarak biz girmedik. eski baskanimiz sagolsun tribübe parali asker gönderip, protestolari durdurmak icin tribünleri karistirdi.
    2.) nerde kim etmis? bir kac kisi küfür ettigi icin, tüm begibtaslarin sucu mu bu? hangi taraftar olursa olsun, türkiyede bos küfür eden insan cok. (ayni sey arda turanin kiz arkadasina edilen küfür icin de gecerli)
    3.) ne irkciligi amina kodugum. ebouye orda zütünü basini elalemin oruspusu gibi oynatsin, begibtas taraftari ebouye siyah oldugu icin alkislasin mi? siyah olmasindan zerre alakasi yok, zütünüzden uydurmayin (ayni sekilde "fuck you ebouye" tezahüratindan sonra, "monkey eboue" ile karistiran muallak gsliler gibi)
    4.) tribünlerin amina koyan yildirim demirörendir. ne yaparsan yap, adam kendiliginden istifa felan etmez (adnan polata hic benzemez). cogu kisi 1-2 yildiz transferinden sonra en kral begibtasli olur. 2-3 yenilgiden sonra ortalarda gözükmezler. bu sadece begibtas icin degil, her takim taraftarinda olur. küfür olayina gelince, begibtasin bir kere tff'de adi duyulmus, orda kücücük küfür edilirse saha kapatma cezasi geliyor. 33.000 kisiden, 1000 "salak" taraftar küfür edince, diger 32.000 kisinin sucu ne?

    daha gecen sene takiminiz kümeye oynarken gördük "büyük galatasaray" taraftarini amk. yönetime edilen küfürler, ali samiyende atilan koltuklar vs vs..

    endustriyelesen futbollun sayesinde taraftarlar eskisi gibi degil, her takim tarafarin kötü yönleri/olaylari vardir. belki carsi eskisi gibi asi ruh'lu ve güclü degil, ama türkiyenin tartismasiz en iyi taraftar grubudur.
    ···
   tümünü göster