1. 26.
    +2 -1
    @32 klagib galatasaraylılara özel gerizekalılıklardan birini yapmışsın ve iki link vermişsin. şimdi cevap vercem. başka konulara girceksin dediklerime karşı cevap veremeyeceğin için biliyorum senin gibi beyinsizleri ama yine de vereceğim cevap.

    birincisi siz o desibel rekorunu mikrofonlarla falan tam da sizi yansıtan zavallı bir halde kırdınız(gerçi kırdınız mı o da belli değil ama) "hadi beyler, rekor kırcaz bağırın" diye anons yaptırdınız ezik ezik öyle oldu.

    ama biz o rekoru kırarken haberimiz bile yoktu. çünkü sadece o anki şevkle meşgulduk.bu bi ananın dıbına girsin ilk olarak da şimdi geleyim o 3 boyutlu koreografi olayına.

    ulan puşt bir koreografi yaptınız zütünüz kalktı.yav bizim öyle on bin tane trübin şovumuz var. laylalaylalaylalaylalaaaay şovu liverpool maçında, alen'in 3'lüsü var bolton maçında. büyük türk bayrağı olayımız var yine liverpool maçında. saysam binlerce. ulan bizim kız taraftarlarımız bile sizin travestilerden daha iyi bağırıyor, daha çok beste biliyor lan!

    işte bütün bunlar yüzünden amk gerizekalısı ilk bi bilgi sahibi olacaksın tamam mı? yani her huur çocuğu galatasarylı gibi ilkokul mezunu kafanla, internet alıntılarıyla gelip ahkam kesmeyeceksin.

    Bu kadarı yeter mi huur çocuğu!!!

    ve

    @29 gerizekalısı oğlum türk bayrağı artık hepsinde var. kimse engellemiyor amk armana türk bayrağı koymanı.ama bize o bahşedildi. çünkü milli takımı bütün oyuncularıyla temsil eden takımdık ve beşiktaş-yunanistan'a karşı ilk 11'iyle maç yaptı ve bize o bahşedildi.

    oğlum bak cahilsiniz.o yüzden susun.her yerde bunları belli etmeyin binler!
    ···
   tümünü göster