1. 101.
    +1
    @96- ermeniler türkler ve kürtleri, kürtler ve türkler ermenileri katletmiştir karşılık olarak
    - devlet kürtlere soykırım değil özellikle 80li yıllardan itibaren kürtleri devletten soğutmak amacıyla asimilasyon uygulamaya başlamıştır. bunun sonucunu şimdi çok iyi görüyor ve yaşıyoruz ayrıca bu asimilasyon çabasının ne devlete ne türklere faydası olmuştur. yine karlı çıkan bu emri veren batılı güçler olmuştur.
    -yahudilerden kastın israil ise tam tersine türkiye israille en iyi dönemini geçiriyor. kameraların önünde van minüt şovları, mavi marmaralar, gizli kapılar ardında anlaşmalar, füze kalkanları, israilin baş düşmanı iranın en sağlam dosy ve israilin komşusu belalısı suriyeyi bölmeye yönelik hareketin lideliğini üstlenme, mavi marmaraya sonucunu göre göre garibanları doldurup, sefere katılacak illetvekillerine gizliden mesaj yollayıp katılmalarını önlemek, amerikanın en büyük yahudi derneğinden dünyada ilk kez (buraya dikkat)yahudi olmayan bir kişiye verilen cesaret madalyasına sahip olmak.
    kimse türklüğe laf etmedi zütünden senaryo uydurup cevap diye saçmalık sıçma ortalığa, kimse türk ordusunu işgalci barbar katil olarak göstermedi yalancı şerefsiz,her zaman yaptığınız gibi bildiğiniz 2 cümleyi şuraya yazabilmek için iftira atıyosunuz. benim dedem bu orduda 6 yıl askerlik yaptı, babam 2 yıl yaptı, dayım gazi, bende türk oğlu türküm ama bu ordu bu illet tek yumruk olmadıkça ben kurşunların önüne kendimi atıp birileri daha rahat yaşasın diye 3 kuruşluk hayatımı veremem. istediğin yerede şikayet et
    ···
   tümünü göster