1. 26.
    +1
    @39 Vladimir Sorochinski den mi bahsediyorsun ? artı niki 4-1-3-2 de de it gibi oynuyor yıllarımı verdim amk. kalştırom ve mark kere bende katılyorum sırf hava amk muallakleri.
    @40 pinheiro aynen çiotis için alternatif.

    türk topçu yazıyorum 3-5 tane lazım olur. gerçi türk topçu çok kalite olmaz anca kadro doldurur.

    murat esen (dc), mehmet önür (d/dmrl), erhan albayrak (sw/dmlc), bakırcıoğlu (amfrc), halil-hamit altıntop (sc-amc), izzet kemi(mc), fatih sonkaya (dl), sercan güvenışık (sc), müjdat karagöz (amlc, yasin karaca (fc).

    oyun başı bosman dan alınabilecekler;
    kovacevic (gk), taribo west (dlc), guardiola (dmc), roberto palacios (amlc), alonso solis (amrc), jairo fernando castillo (frlc), kiko (fc), helder rosario (dc), João Paiva (sc).

    oyunda önemli bazı detaylar;
    eğer kücük takımlarla oynuyorsan elinden geldiğince çabuk antrenman tesislerini ve koçlarını iyileştirmelisin. eline para geçtikçe transfere değil genç akademiye harca.

    karaktersiz topçularla oynamamaya çalış mesela ibrahim said, okoronkwo, alonso solis gibi topçular seni bir yere getirir ama en ufak başarısızlıkta mutsuz olup takımında ahengini bozarlar.

    oyuncu profilinden mutlaka aranması gereken özellikler determination, work rate, decisions, balance, flair, bravery, stamina, strenght.

    kaleciler için ; anticipation, agility, positioning, rexlexes, handling, tackling.

    defanslar için; agility, heading, positioning, tackling, marking, anticipation, pace.

    ofansif orta sahalar için; creativity, technique, passing, dribbling.

    strikerler için ; heading, finishing, dribbling, technique, passing, anticipation, off the ball, creativity, positioning, agility.
    ···
   tümünü göster