1. 101.
    0
    imtihan falan yok sallamayın öyle kafadan. Hiç muhafazidin veya diğer sizin peygamber dediğiniz kişilerin bunu uydurmuş olabileceğini düşünmediniz mi? Mantıkla din asla kesişen şeyler değildir. Özellikle islam dini kötülüklerden uzak durulmasını ve islamın da anlayış dini olduğunu söyler fakat hırsızlık yapanların ellerini keserlerdi o zaman. Sizce bu sadece hırsızlığı engellemek için mi yapılıyordu? Bi gibtiriniz gidiniz efenim. Aklı olan herkes dinin uydurma olduğunu kabul edecektir. Belki bir tanrı olabilir evet fakat dinler kesinlikle yalandır. Elbette bu kadar kusursuz bir dna'nın ve işleyişin bir yaratıcısı olacaktır fakat bu yüzden de dine inanmak saçmalıktır. Dinlerin çoğu insan kurban etmeden hayvan kurban etmeye geçişle başlar panpalar. ibrahim tanrıya adadığı adağı yerine getirmek için oğlunu öldürecektir fakat onun yerine tanrı ona koyun kurban etmesini söyler vesaire vesaire. Peki bu tür saçmalıklara inanabiliyor musunuz?

    Diğer bir yönden ele alırsak yaratılışçı olmayın, evrimci olun. Evrimin varlığına her yerde rastlayabilirsiniz fakat yaratılmanın kanıtları sadece kendini peygamber olarak tanıtan şahısların uydurmasıdır.

    Bu mesajımdan sonra bana sövecekler elbet olacaktır. Fakat olaya objektif bakmanızda yarar var, 1-2 kişinin aydınlanması benim için kardır. Sevgiler.
    ···
   tümünü göster