1. 1.
    +12 -3
    öncelikle belirtiyim çok doluyum panpalar çok hüzünlüyüm.eğer boş vakti olupta okuycak panpam varsa bu şarkı eşliğinde okusun ne bilim ben sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum

    http://www.youtube.com/watch?v=CSTUzWKCZm4

    öncelikle 22 yaşındayım panpalar.1.90 boyunda gayet güzel fiziğe sahip yakışıklıda sayılabilecek bi tipe sahibim. kılık kıyafet konusundada çok gösterişliyimdir.dış görünüşüm iyidir yani bayaaa panpalarım. evet benmle ilgili olan tek olumlu şey hayatta ki dış görünüşüm panpalar. onun dışında halim itten beter.

    açıköğretim üni okuyorum. 2 sene üstüste kaldım. bu sene tekrar öss ye girdm tekrar açıköretime gidicem tabi daha kolay olan başka bi bölüme. herhangi mesleğimde yok panpalar. baba parası hiç yok. annem babam ayrı ztn boşandılar geçen yaz. ben annem ve kardeşimle birlikte başka bi eve çıktım babamdan ayrı kiradayız. yani hem babamın durumu çok kötü hemde bizim. part time bi işte çalışıyodum. ondanda geçen hafta ayrılmak zorunda kaldım. yani artık işsizimde panpalar. cebimde şuan 15 tl param var onuda sigara dışında hiçbişeye harcamıyrm muhtemelen bi kaç gün daha yeter. bi kaç gün snra ne tak yicem hiç bilmiyorum.

    geçen yaz bi kıza aşık oldum panpalarım. resmen tutuldum. çok ama çok aşık oldum. böle melek gibi bebek gibi bi kızdı. ajansa falnda zütürdüm onu muhtemelen yakında ünlü de olcak ztn. 6 ay kadar çıktık bunla panpalar. herşey çok güzeldi.o beni ben onu çok seviyodum. yani benm onu çok sevdiğim kesinde onun beni sevdiği konusunda şüpheliyim.sonuçta fakirdim amk. onun gibi bi kız benmle metrobüs köşelerinde sürünmekten çok daha iyilerini hak ediyordu.

    nitekim 6 ayın üstüne ayrıldık bz panpalar. daha snra bir hafta sonra altında ferrari olan ultra zengin bir bin kurusuyla çıktığını örendim. çok üzüldüm panpalar. ama kızamadım ona. oda mantıklı olanı seçmişti sonuçta. ben onu o kadar çok seviyodum ki. evime kadar gelip yatağıma kadar yatmasına rağmen elimi sürmedim ben ona panpalar. bakireydi çünkü. yapmadım panpalar yapamadım. ona bu kötülüğü yapamadım. melek gibiydi çünkü bebek gibiydi. ona öle bi kötülük yapamazdım asla. saçının teline ölürdüm ben onun.

    şuan ağlıyorum biliyo musunz panpalar. arada sırada hala daha görüşüyoruz. arkadş olarak. biliyorum hala beni seviyo panpalar. ama para araba mal mülk daha cazip be panpalar. oda haklı amk. şuan düşünüyorumda biz çıksak cbmde beş kuruş para yok ne yapabiliriz ki. hiçbirşey.

    belki o çocuktanda ayrılmış olabilir. daha zenginini daha popülerini elitini bulmuş bile olabilir. belkide şuan tatildedir. yada ne bilim o mekan senin bu mekan benim gezip tozuyodur. ben ise 3 gündür evden dışarı adımımı atamıyorum. çok kötüyüm panpalar. kaderime isyan ediyorum. kendime isyan ediyorum. bu yaşıma kadar iş güç anlamında bi gibim yapamayışıma isyan ediyorum.

    ama hırslıyım panpalar. şuan hayattan bıkmış bezmiş böle 70 yaşında bi dedenin yorgunluğu var üstümde belki. ama biliyorum bi gün ayağa kalkıcam ve koşmaya başlıcam. inanın dış görünüşüm iyi olmasa değişik yeteneklerim olmasa insanlarla iletişimim güçlü olmasa malın teki olsam şimdiye çoktan ciddi ciddi inthar etmiştim. ama kara toprağa yar etmicem ben bu özelliklerimi.

    bigün koşmaya başlıcam ve çoookkkk yükselicem biliyorum panpalar. o potansiyel var bende. şuan önümde ki tek engelim hayattan bıkmışlık ve hayal kırıklıkları. ama biliyorum buda geçicek. tekrar alıcam o kızı geri. benmde o bana tercih ettiği bin kurularından farkım olmadığı günler gelicek. inanıyorum.işte o zaman onu tekrar elde edicem ve hem bna aşık olduğu özelliklerimle hemde bu sefer paramla pulumla başını döndürücem onun. daha snra yine yatağa atıcam ama yine gibmicem onu. aşkımdan ölücek biliyorum. yapıcam bunların hepsini. yapıcam yapıcam.

    eğer okuyan panpam olduysa teşekkür ediyorum. gerçekten çok doluydum i şkilde rahatlamam gerekiyodu. burdan benm durumumda olan herkese sesleniyorum. yırt at gitsin resmini unut artık ismini anma arkadaş !!!
    ···
   tümünü göster