1. 51.
    0
    Biyolojik faktörler tek başına kişilerin kendilerini kadın olarak görmesini veya kadın olarak görülmelerini sağlayan belirleyiciler değildirler. Bazı kadınlar anormal hormonal veya genetik farklılıklara sahip olabilirler (kongenital adrenal hiperplasia, kısmen veya tamamen androjen yoğunluğu sendromu veya diğer koşullar sebebiyle) ve hayatlarının ilk aşamalarında tipik dişi fizyolojisine sahip olmayan veya en azından kısmen sahip olan kadınlar da bulunmaktadır.
    Biyoloji terimleriyle dişi ciks organları üreme sistemi içinde yer almaktadır. Oysa ikincil cinsel karakteristikler, eşini cezbetme veya bebek beslemeyi içermektedir.

    Bitlis, (Kürtçe: "Bilîs" veya "Bedlîs", Ermenice: "Baghaghesh" veya "Baghesh") Bitlis ilinin merkezi olan şehirdir. Merkez ilçeye bağlı 3 bucak vardır. Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan Bitlis'i, güneyden Siirt, batıdan Muş, kuzeyden Ağrı illeri ve doğudan Van Gölü çevreler. Bitlis, Kaleleri ve islam eserleriyle önemli bir ildir.

    --Gereksiz Bilgi--
    Bitlis’te ilk 6 Ayda 88 Çift Dünya Evine Girdi…
    Bitlis Belediye Başkanlığı Evlendirme Memurluğu tarafından 2012 yılı ilk 6 ayında toplam 88 çiftin nikah işlemleri yapıldı.
    Evlenmek amacıyla Belediyemiz Evlendirme Memurluğu'na toplamda başvuruda bulunan 94 çiften 88 tanesinin nikah akitleri yerine getirildi.
    --Gereksiz Bilgi--

    inci Sözlük, Aralık 2009 tarihinde kurulan katılımcı sözlük şeklinde bir sitedir. Kullanıcılar ücretsiz olarak kayıt olup, kavramlar hakkında yorum yapabilirler. Telifsiz içeriğe sahiptir ve Sözlükspot isimli internet sitesinin alt alan adında yayın yapmaktadır. Sözlüğe üye alımı 2010 yılında kapatılmıştır. Yeni üye alımları nadiren yapılmaktadır ve alımlar gece yarısı 1 veya 2 saat yapılmaktadır. Şu anda üye alımlarını kapalı olan sözlüğün 200.000'e yakın kayıtlı kullanıcısı bulunmaktadır.[4]
    Sözlük dili erkeksidir ve ferregrafiye varan argo bir dil kullanılır.[6] Sitenin yalnızca 3 temel kuralı vardır. Bunlar dini, siyasi tartışmalara girmemek ve 3. kişilere hakaret edilmemesidir.[7] Kurallarının Türkiye'deki birçok internet sitesine göre çok daha az kısıtlayıcı olmasından ötürü 4chan'e benzetilmektedir.[8]
    ···
   tümünü göster