1. 201.
    0
    panpa seninki kadar olmasa da aile içi şiddet durumundan bende muzdaribim. inan dışarda elin addıbına denmeyecek lafları gelip söyledi yüzüme. üniversitede okuyorum bizimki de evden uzaklaştırma kararını bozduğu için 6 ay içerdeydi allahtan ben okuldayken öyle rahattık. ama çıktığı gün her bi taka devam etti dayak mayak paklamıyo. ben cumhurbaşkanlığına dilekçe yazana kadar gittim sağolsunlar ilgilendiler valiliğe emniyete haber salmışlar üç geldiler beş geldiler polis alır zütürür 1 saate kalmaz gene eve gelir baban o yönden cidden kanun nizam tek başına işe yaramaz. tavsiyem panpaların da dediği gibi savcılığa git durumu izah et baban evden çıktığında peşine düş dışarda bi yerde yakalat sonra o hapse girer siz direk başka bi şehre kaçın düzenimi bozamam diyosun ama böyle de düzen olmaz. ben de kendimi bildim bileli çektim bunları.

    amcan konusunda da seninki nasıldır bilmem ama bozacının şahidi şıracı diye de boşuna dememişler kan çeker amcanın binlik etme ihtimalini de göz önünde bulundur.

    kaçarsanız da diyarbakır'a falan dönme sakın olabildiğince uzaklaş edirneye izmire muğlaya veya aklına neresi düşerse oraya kaç. doğduğum büyüdüğüm evi terkedicem bende bu gidişle amk bi parça huzur uğruna.
    ···
   tümünü göster