1. 101.
    0
    @98 kardeşş bak kendinle ne kadar çelişmişsin . erman toroglunun dediklerinden sonra züt oldugunun kanıtları zaten videoda. eboue olayına gelince kimse eboute zenci siyah diye bişey demedi ki . ama ben burda söyliyim maymun amk evrim geçirmemiş. maçlarda inönü de yaptıgı el kol hareketlerini çakmak deymeden kıçını başını tutmasını nasıl degerlendircen acaba. çakmak atmak suç diyeceksin . 2002 dünya kupasında hakan ünsal toplu rivaldonun bacagına vurdu son dklarda rivaldo da suratını tuttu . eminimki o gün maçı izleyen analı kızlı abili kardeşli herkes rivalodaya sövmedigi küfrü bırakmamıştır. tahrik edersen o statta giberler seni olay budur. melo iti, gibini tutup maç sonu taraftarlara hareket çekti . aynını nouma yaptı takımdan yollandı ertesi güne. riearayı odaya kapatıp,dövüp 5 dk bayılttı adam . şampıyonluk kutlamalarında eboue melonun arkasına geçip doggy style dedgimiz köpek gibişi yapmıştı caps ini bulursam editleyip atcam sna. büyük takımsınız ya bilmem kaç milyon önünde gibişiyosunuz amk .
    kareografi dedim zaten stada makara asmak degil marşlar söylemek hep beraber oturup kalkabilmektir .nefessiz kalsan bile sesin ksıılsa bile o takıma hep destek olmaktır. kareografiyi yapan adamlar makarayı asanlardı unutma taraftar ne tak yedi sanki orda.
    stad kısmına gelek . salaksınız olum salaksınız aile boyu .ama bu söz benim degil başbakanın ve bakanların . stadınızda salak dediler size siz hala stad da stad. stadı sen yaptın sanki amk .
    başarıya ya gelelim . yine dön oku şerefli ikincilikler nerelerden çıkmış .bu beşiktaşın derdi nedir ki habire diyo bizim şerefli ikinciliklerimiz yeter bize.google var allahtan yaz bunları harbi aç oku ne var ne yok .
    aşk dedigin, olum geçen yıl nerdeydiniz la siz. küme düşerken nerdeydiniz allah aşkına bana söyler misin .söyle de ki ben burdaydım. bu sene aslan kesilen bonbonların hiçbiri yoktu piyasada
    beşiktaş adamın dıbına koyar .

    edit: http://imgim.com/celebration-fail-doggy-style.jpg
    ···
   tümünü göster