1. 76.
    0
    @62 bluetooth olayının temelinde ürünün asıl olarak ABD kullanımına sunulmasından kaynaklanıyor. ABD'nin %85'i apple kullanıyor ve bu durumda kimse kullanım yönüyle problem yaşamıyor. He aynı mantıkla tüm dünyaya yayılınca adamlardaki satış politikasının tekelleştirme hali görülüyor, diyorlar ki apple alacaksın. Şimdi bu android için bir avantaj herkesle iletişime geçebiliyor gerçi ben kullanmıyorum ama olsun.

    he şimdi şu dediğin doğru elbette bir yerlerden bakarak gelişeceksin ama ben henüz pozitif bir adım göremedim ios'nin önüne geçebilecek.

    çok ciddiyim SE xperia arc s ile iphone 4s arasında kalmış durumdayım hani Galaxy S2 yada S3 falan düşünmüyorum, iPhone 5 falan da umrumda değil benim. Hani böyle çok çok önemli bir özellik olacak ki "lan bu bana kesinlikle lazım olacak" dediğim anca o zaman ilgilenirim. Özenti tüketici ile bilinçli tüketici ayrımında ben bilinçli tüketiciyim zamanında 3g/3gs alacak param da vardı ben gidip 5800'ı seçmiştim android o zamanlar daha hiçbir şey sunamıyor diye. n97 bile almadım hani ikisi de aynı takun mavisi pembesi farkı var diye. Sony Ericsson'un tüm ihalesini almış efenim sadece sony imiş artık banane ben kullanacağım ürüne bakarım. Şu an Türkiyedeki bütün sony xperialar bir araya gelse Arc S etmezler. LG Optimus ve Optimus 3d dikkatimi çekiyor ama LG hiç kullanan yok çevremde.

    Açıkcası Androiddeki zaman içindeki yavaşlamalar ve hafıza dolduğunda performansın aşırı düşmesi beni oradan uzaklaştırıyor.
    ···
   tümünü göster