1. 51.
    0
    @1 albert pike ve yeni dünya düzenini araştır istersen kardeşim. sana ufak bir bölümü yeni dünya düzeninin kurulması için üç dünya savaşı tasarladı bu huur çocuğu milyonlarca insanın canından sorumlu bu.

    "1. dünya savasi, illuminati’ye rus carligi’ni yikarak, bu ülkeyi ateistik komünizmin bir kalesi yapmak icin gereklidir. britanya ve alman imparatorlugu icindeki örgütümüz bu savasi tetiklemeli, savasin sonunda komünizm kurulmali ve dinleri zayiflatmak amaciyla diger hükümetleri yikmakta kullanilmalidir…"

    "2. dünya savasi, fasitler ve siyonistler arasindaki farkliliklarin kiskirtilmasiyla tetiklenmelidir. bu savasin sonunda fasizm yikilmali ve siyonizm filistin’de bagimsiz bir israil devleti kuracak kadar güclenmelidir. enternasyonal komünizm, savastan hristiyan dünyasiyla denge icinde bir güc olarak cikmalidir ki ona cikaracagimiz son karigiblikta ihtiyacimiz olacak…"

    "3. dünya savasi, siyonistlerle islam alemi arasinda illuminati ajanliginin sebep olacagi farkliliklarin körüklenmesiyle tetiklenmeli. bu savas öyle bir savas olmali ki islam ve siyonizm birbirini yiyerek yok etmeli. bu arada diger uluslar, fiziki, ahlaki, ruhsal, ekonomik yikimlara sürüklenerek bölünmeli. öyle bir sosyal kaos yaratilmali ki, herkes dinleri kanli siddetin temel sebebi olarak görmeli ve insanlar mutlak ateizme yönelmeli. son olarak lucifer’in saf ve mutlak doktrininin manifestosuyla hristiyanlik ve ateizm de silinmeli…"
    ···
   tümünü göster