1. 1.
    +428 -18
    12)kikirik kızlar:bunlar genelde 1. sınıfta olur. üniversitenin verdiği rahatlığın ve genç kızlığın son demlerini yaşamanın etkisiyle genelde gruplar halinde dolaşıp kikirderler ama illaki o grup dağılır. üst sınıflardaki çakallar tavuk sersemken gibilir aga mottosuyla kantinlerde kafelerde bu kikirik saftaroz kızları neyşinıldaki ceylanı 200 metre uzaktan takip eden panter gibi izlerler. eğer hafif bi ışık alırlarsa bu kızlara yapışırlar. zaten bu grup içinden bir huur,bi inek,bi entel,bi kafa kız illa ki çıkacaktır.

    13)bohemler:bunlarda artık öyle bi hayat yaşarlarki anlatsam inanamazsınız. gece gündüz kavramları yoktur sabah 11de 1 büyük rakı alıp içmeye başlayanı biliyorum bak düşün adamın akşamı sabah 11 olmuş nası gibtiyse uyku düzenini.bi eve çıkarlar, artık hayatlatları o evin içinde geçer vize ve final haftalarından sadece 1 hafta önce görebilirsiniz bunları. bütün dizileri, filmleri bilirler, çok kitap okurlar arşiv yaparlar. bunların arasında uyuşturucu içen çok olur.bi de kendileri gibi bi kız bulurlarsa tamam.al eve bi kamera koy oldu sana 2. sınıf fransız sanat filmi o kadar diyorum. geneli miskin ve hımbıl olur.ya hareketsizlikten öküz gibi olurlar ya da sürekli kahve sigarayla beslenmekten çelimsiz bişey olurlar. alayının saçları yağlıdır.

    14)solcular:severim bunları sonuçta bi amaç için mücadele ederler. bizim okulda pek siyasi olay yoktu ama bu solcular yine de vardı. aktif solcu kızların çirkin olması realitesi bunlarda da vardı. erkekleri de biliyosunuz zaten uzun yağlı saç, sakal, bıyık, yeşil parka falan. bunlarlada çok kral muhabbet olur. içki masasında muhabbetleri iyidir.

    15)şakirtler ve türbanlılar:ruh gibi ortalıkta gezinirler benim zamanımda ilk yıllarda bunlardan hiç yoktu 2004-2005 falan ama akp nin güçlenmesiyle 2010 ve sonrasında tek tük te olsa görünmeye başlandırlar. sesleri çıkmaz derslere aktif olarak katılmazlar kızları öküz gibi not tutar ama kızın daha adını bilmeyi geçtim sesini bile duymadığınız için gözünüze canlı bir varlık gibi görünmez bunlar. hani sims oyunundaki karakterler gibi yani illa o neighbour olacak hani olmazsa olmaz. bunlarda öyle oldu son senelerimde.

    16)mhpliler:8 sene boyunca bizim okulda bir kere karşılaşmadım.ha mhpli olduğunu bildiğim çocuklar vardı ama onlarda sadece sandığın başında mhp liydi. öyle aktif olarak koşturmazlardı.

    17)yağız anadolu delikanlıları:bunların geneli gün görmemiş olur. büyük şehire uyum sağlamakta zorluk çekerler yani adam çorumdan kalkıp ertesi günü üstüne uzun tişört giyilmemiş lamba gibi gri taytlı zütü görünce ayılıyo tabi.ya da o kadar memeyi en son inekte gören eleman kampüse girince bi afallıyo değişikleşiyo. bunların arasında mert delikanlı çocuklar vardır. şansları varsa cemaatin eline düşmezler normal bir hayat yaşarlar yoksa cemaat yurtlarında ayak kokusu içinde sabah ezanına uyandırılırlar. geneli kpss ye girip cemaat torpili vs. ile memur olur ve 15. maddede belirttiğim kızların biriyle evlenir.

    18)sporcular:bunlar 2 tiptir.bi okulun bi takımında oynayanlar vardır. bunlar amk sanki oregon state de okuyoz gibi bi havalara girerler ama hiç bi türk kızı standartlar dışına çıkmayı sevmediği için genelde birbirlerine yalandan onu gibtim buna soktum diye anlatırlar.bir diğer tipte bodycilerdir ki bunlar ilk gruptan daha embesildir.amk bütün gün o ağırlıkların altına yata yata beyinleri ufalır.mal gibi gezinirler orta yerde.6. maddede belirttiğim arabası olan çocuklar gibi bunlarda bodyden,gym den başka muhabbet bilmezler. bunlarda damar damar olmuş kalas gibi kılsız kollarına kızların hasta olduğunu sanarlar.

    19)rockerlar:artık sayıları çok azalsada hala kampüslerde gerek giyim tarzları olsun, gerek farklı yaşam tarzları olsun gerek farklı yaşam biçimleri olsun yer almaktadırlar. bunların yaşam tarzı 11. madde de belirttiğim bohemlere oldukça benzemektedir yalnız bunlar bohemler gibi asosyale yakın bir hayat sürmezler. gezerler tozarlar rock barlarda ucuz bira içerler. rakçı kızlarla sevişirler falan. rakçı kızlar verir efsanesiyle halen günümüzde burzum yeaahh diyen birçok keko mevcuttur. yani ne biliyim akşam baba para göndersene sabah rock this world veya anne dolma kargolasana ama kurt cobain 27 ühühühü. bana saçma gelmiştir hep hareketleri.ama güzel rakçı kızlar çok ciksi oluyo bunu da atlamadan geçemeyeceğim. erkekleri ise her zamanki gibi pis, yağlı saçlı ya şişko ya çelimsiz olurlar zaten biraz eli yüzgün olanları direk bi gruba bateriye veya elektroya alıyo piyasa.ha bi de bu rakçıların arasında bol bol şişko gotik karılar görürsünüz aman diyim kaçın. bunlar türk kezbanının rak dünyasına uyarlanmış halleridir.

    20)trakyalılar:bunların alayı 10 numara adamdır. kız erkek farketmez istisnasız hepsi süper insanlardır. belki bende izmirli olduğum için trakyalılara ekstra kanım ısınıyo olabilir ama hiç bir yanlış, kolpa hareket göremezsiniz bu insanlardan. söylememe gerek var mı bilmiyorum kız erkek farketmez hepsi içkiyi özellikle rakıyı, yemeyi,gezmeyi çok severler. atatürkçüdürler.daha ömrümde askerlik dahil bir tane trakyalı kansız adam tanımadım. çok süper insanlardır.

    21)halı sahacılar:bir arkadaş uyardı yazmamışsın diye de hak verdim. aslında 16da ki sporcular başlığına dahil edilebilirler ama cidden bunlar farklı bir kategori.ben biraz fayda maliyet emek olayını hayatımda önplana aldığım için zaten ömrü hayatım boyunca halı saha olayına hep uzak kalmış bir insanım. yani hem para vericem,hem koşup terliycem o parayla alırım bira mı cipsimi takılırımcı olmuşumdur her zaman ama bu adamlar böyle değil işte amk. istisnasız haftanın en az 3 günü halı saha yaparlar. kendi gibi 5-6 amele daha buldular mı tamam zannedersin dünyanın en önemli işini yapıyo. harıl harıl telefonlar, saha ayarlamalar, bağıra çağıra konuşmalar zaten hepsi abazanlıktan enerji harcamaya yer arıyo bıraksan usain boltla kapışıcak o derece azmış. bunlarda böyledir işte içlerinden muhakkak bi gerizekalı eğer ders çıkışı halı saha yapılacaksa kramponlarla biple anfiye girme mallığını yapmıştır. bunların bir üst modeli ise hocaları da kafalayarak maça çağırır ve asistanlar, hocalar bu salaklar hep beraber birbirlerinin taşaklarını koklayarak giyinip soyunurlar aynı yerde. pislik amk.

    22)kansızlar:bunlardan da bol bol bulunur çevrenizde. bunları genelde satıcılar diyerekte tabir edebiliriz. genel özellikleri yüzünüze gülüp arkanızdan hoşunuza gitmeyecek şeyler yapmaları veya arkanızdan konuşmalarıdır. alayı satıcı ve yalancı olur bunların. ortam için, para için, karı kız için vs. için arkadaşım dediği adamı satar, yalan söyler ikiyüzlülük yapar. zaten böyle adamlar ilk 1-2 ay içinde gerek yılışık tavırları, gerek 4 dönen gözleriyle kendilerini belli ederler.amk malları bu yılışıklıkla sanki mümkünmüş gibi gider bi de bölümün, sınıfın en güzel kızına yazılır ve yüzde 100 gibtiri yer. acırım ben bu çocuklara. efendi olsan, adam olsan, insan olsan nolur du diye geçiririm. eminim ailesi 10 numara insanlardır ama ortamlar, çevreler böyle yapar insanları bazen.siz siz olun bu kansız grubundan olmayın. yalancı olmayın, karıya kıza yaranmak için yılışık olmayın, arkadaşınızı satmayın, arkasından konuşmayın, konuşturmayın,borç almayın alırsanızda zamanında ödeyin. işte adam olun. bunların geneli iç anadolu ve doğu güneydoğu anadolu bölgesinden çıkar. ırkçılığa girmek istemiyorum ama benim karşılaştıklarım hep böyleydi.

    23)topraamcılar:başlıktan da anlarsınız hemşehricilik yapan salaklardır bunlar.amk askerdeyiz sanki.ye iç gez toz gibiş eğlencene bak ne diye böyle işlere girerler hiç anlamam. yani amk gelmişsin izmire herşey çok güzel ortam okul karılar kızlar sende biraz uyum sağla takıl vs. noluyo yani 4 yozgat 2 çorum toplam 6 kişi bi arada gezince. korkma amk tek gezsende ezmez kimse seni ötelemez, ayıplamaz vs. üniversite lan orası.hem de izmirdesin amk. istiyosan ramazan ayında teravih okunurken elinde birayla dolaş kimse bişey demez sana en fazla ayıplanırsın o kadar. söylememe gerek var mı bilmiyorum alayı maldır, yüzde 90ı cemaat yurtlarına düşer,eve çıkanlarda batak ve king oynamaktan beynini çürütür.ama ender olarak aralarında kral adamlar çıkar.

    24)efendiler düzgünler:bunlar başlıktanda anlayacağınız gibi efendi düzgün insanlardır. ortamlara pek girmezler. derslerine çalışır notunu tutar fazla ses çıkarmazlar. geneli iyidir pek kolpa adam çıkmaz aralarından. erkek olanlarından not istenebilir. kız olanları ise genelde ön sıra kızları grubuna dahil olurlar.en fazla sigara içerler içki uyuşturucu vs. işlerine pek girmezler. zaten çoğu 4. sınıfta bi işte çalışmaya başlar, okulu uzatmazlar mezun oluncada hemen askerliği halledip 4. sınıfta başladığı işine devam eder.25 26 yaşında evlenirler. düzgün adamlardır yani. kötülük çıkmaz bunlardan.ama biraz sıkıcıdırlar sonuçta üniversiteye geldin amk hayatında bi daha yaşanmayacak bir dönem biraz yırtık ol be aga.

    beyler şimdilik aklıma gelenler bunlar. daha bu listeyi uzatırım ben. şimdilik kalsın böyle. sizin de önerileriniz, aklınıza gelen bişi varsa yazabilirsiniz bana.

    iyi geceler.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Lan adam ne yazmış amk
      ···
    2. 2.
      +1
      25)Erasmusçular: Bu yitikler kampüs sınırları içinde karı kız ortamı yapamaz ve yurtdışına çıkar çıkmaz amcığın vedat milor u olacağını sanır. Sürekli bu konu hakkında koşuştururlar nereye gidiyon diye sorulduğunda mutlaka erasmusla ilgili yetkili kişiyle görüşmeye gidiyodur. Geneli yalancıdır ve dönünce anlatacağı ciks hikayelerini incisözlük'ten derlemiştir. Dünyanın en gibici kişisi olduğuna yüzde yüz emin olan erasmusçularla çok samimi olmaya gerek yoktur. Zaten gideceğim diye düşünüp kimseye iyilik yapmaz. Bırakın gibtirsin gitsinlerdir.
      ···
    3. 3.
      0
      arşivlenen sözlük başlıkları olsa rahat rahat sözlüğün arşivine koyarım bunu, kaliteli. güldürdün dıbınım, tespitler yerinde.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster