/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +77 -17
    SON PARTI DA ATTIM PANPALAR

    Bu hikayede 3 gencin başına gelen olaylar anlatılmaktadır
    1984'ün şubat ayıydı. Denizli Honaz dağının eteklerinde yer alan aydınlar köyü beyaza bürünmüştü. Yüksekte yer alıyordu bu köy, hatta bundan dolayı da kışın ulaşımı da zordu. Köye çıkan tek yol da kışın yoğun kar yağdığı anda kapanırdı. Yine yerde az kar vardı,ama çok kar yoktu. Dışarıda dondurucu bir soğuk vardı.iki gün önce denizliden yola çıkan 3 arkadaşın yolu da buraya düşmüştü. Aslında amaçları dağa tırmanmaktı. Orda da kamp kurup aşama aşama dağa tırmanmaktı.O köyde konaklamaları onların en büyük hatası olacaktı.
    Birkaç kişi bile burda olduğunu belli ederseniz yazmaya devam edeceğim
    ···
  1. 2.
    -1
    bREZzers

    edit: alttaki oruspu cocuklari elimi öpün lan
    ···
    1. 1.
      0
      Ebeni giberim
      ···
    2. 2.
      0
      George OrREZ
      ···
  2. 3.
    0
    Rezerved
    ···
  3. 4.
    -1
    tutmaz
    ···
  4. 5.
    0
    rezzers
    ···
  5. 6.
    +18
    istek yoksa devam etmiycem
    ···
  6. 7.
    0
    Konu ne bro?
    ···
  7. 8.
    0
    reserved
    ···
  8. 9.
    0
    Devam panpa
    ···
  9. 10.
    0
    pREZervatif
    ···
  10. 11.
    0
    Devam et kardeşim hızlı yaz biraz
    ···
  11. 12.
    +29
    Olaylar Mert'in ağzından anlatılmaktadır;
    Ben, oğuz ve can Şubatın 2'sinde istanbuldan otobüsle denizliye geldik. Ordan buraya kadar yaklaşık 50 km yürüdük. Amacımız dağın batı eteklerinden trmanarak zirveye çıkmaktı.2.Günün sabahı. Gece konakladığımız yerden yola çıktık yaklaşık 15 kilometre yürüdükten sonra saat 3 olmuştu bile.Bu gece sağlam kar yağacağını söylemişti hava durumu. Ondan bugünlük yürüyüşümüzü erken kesmeye karar verdik ve bulunduğumuz yere yakın olan aydınlar köyüne doğru yürümeye başladık. Yolda bize doğru yürüyen 2 tane köylü amca gördük. Oğlum siz buralarda ne ararsınız? Diye sordu.Biz de dağa tırmanıcaz dağcıyız bu geceyide aydınlarda geçiricez dedik. Aydınlar kelimesi ağzımızdan çıktığında adamlar irkildi. Yaşlı amcanın birisi Oğlum gitmeyin oraya geceyi başka yerde geçirin manyak doludur orası dedi.Biz de tamam amca merak etme dedik. Amcaların dediğine uymalı mıydık, yoksa devam etmeli miydik?Biz ise en kötü ne olabilir ki diyerekten aydınlar köyünün yoluna girdik.
    ···
    1. 1.
      0
      Denizliliyim merak ettim neymiş
      ···
  12. 13.
    +12 -1
    Devam edeyim mi burda mısınız?
    ···
  13. 14.
    0
    Lan 10 part at ona göre bakalım
    ···
  14. 15.
    0
    Yaz burdayiz
    ···
  15. 16.
    +28
    Köyün yolu yaklaşık 5 kilometreydi, yani karda kışta kolay kolay yürünebilcek bir yol değil. Yoldan çıkmaya başladık. Yanımda can bianda Mert dikkat et diye bağırdı. Yola aniden bir geyik fırlamıştı. Bana dikkat demese belki de geyik beni ezecekti.Can'a minnetar kalarak yoluma devam ettim. Yolun sonuna geldiğimizde köy yavaş yavaş gözükmüştü. Yaklaşık 15-20 evin olduğu,bir cami ve bir bakkalı olan bir köydü.Bu manzara gözüme geldiğinde keşke başka yerde kalsaydık diye içimden geçirdim. Bütün evler ahşaptandı ve köyün kasvetli bir havası vardı. Saat 6 olmuştu bile ve hava yavaş yavaş kararmaya başlamıştı. Belki de dağın üstünden gelen bulutlar yüzünden hava karanlık gözüküyordu. Köyün içine girdik ve ilk olarak köy kahvehanesine gittik. içeri girdiğimiz anda birkaç kişi ayağa kalktı ve bize bağırmaya başladı.
    ···
  16. 17.
    +15
    Devam mı arkadaşlar
    ···
  17. 18.
    +14
    Neyse ben yine de devam edicem
    ···
  18. 19.
    +8
    yaz işte okuyoz amk ne sorup duruyon devammı diye züt
    ···
  19. 20.
    0

    rez
    ···