1. 1.
    0
    öyle ki bu nesil gözünü internetle, youtube'la facebook'la açmış bir nesil oldu.. bir atari salonu'nu bile neredeyse göremedi.. şahan diye bir adamı tanımaları ile televizyondan silmeleri bir oldu.. 88 öncesi gençleri gibi 10 sene levent kırca izlemediler..

    bütün ilişkilerini ve hayatlarını internet üzerinde yaşar oldu bu 88 sonrası nesil..

    bu nesiller arası fark öylesine derin ve enteresan haller aldı ki, yan yana dursanız farklı dilleri konuşan yabancılar gibi konuşamaz duruma geldiniz bu nesil ve sonrasıyla..

    büyük bir değişimin kucağında buldular kendilerini.. öyle ki, bugün "oha lan flash disk'e bak olm 4 gb alıyo lan" diye şaşırarak aldıkları flash disk'i bir hafta sonra reyonlarda bulamaz oldular..
    ···
  1. 2.
    0
    yeni bir şarkıcı çıktığında saniyesinde torrent'den, emule'den, limewire'dan, rapidshare'den indirdiler, youtube'dan klibini izlediler, yetmedi ipod'larına attılar, o da yetmedi arabalarında çaldılar.. ve bunların hepsini 2 günde yaptılar.. bitti işte.. kullandılar attılar.. bu kadar pratiktiler ve acayip hızlandılar..

    çoğuna tikky damgası vuruldu, konuşmaları bozuldu, türkçe'leri çikinleşti, yabancı kelime kullanmazsa ölecek hastalığına yakalandı çoğu.. markasızlık nedir, pazardan giyinmek nasıl bir şeydir bilemediler.. direkman lacoste'ların tommy'lerin arasına düştüler.. paraları yetmediyse abercrombie çakmasıyla yetindiler..

    enfes bir türk kahvesi yudumlamayı demode buldular, gidip italyanca isimli amerikan kahvesine 10 lira saydılar, gnçtrkcll'li olup kuyruklarda 1 hamburger fazla yemek için sıra beklediler..

    polat alemdar olmaktı hayalleri.. takım elbise giymeyi mafya olmak sandılar, saçlarına jöle sürüp ona buna sataşmayı, kız meselesi yüzünden adam öldürmeyi mübah bildiler..
    ···
  2. 3.
    0
    giblenmeme.avi
    ···
  3. 4.
    0
    giblenmeme.avi
    ···
  4. 5.
    0
    yarraam ben 90 lıyım. hayatımı çürüttüm ateri salonunda. 15 yaşıma kadar dizlerimin üstünden yaralar eksilmedi. sokaklarda büyüdük biz. bilyeyle tasoyla geçti çocukluğumuz. bizide 95 li adamlarla aynı kefeye koydun ya senin zütünü 1988 kez gibim.
    ···
  5. 6.
    0
    oha lan 88den sonra doğanlar insan mı lan

    hele 90lılar ıyyyyyyhhhh bebe lan
    ···
  6. 7.
    0
    ulan yannan kafalılar eğer siz benden daha fazla çocukluk yaşamışsanız zütümü tüm inci + tüm ekşi gibsin
    ···
  7. 8.
    0
    gün geçtikçe değişen gelişen globalleşen dünyada kapitalizm insan hayatına bu denli yön veriyoken böyle değişimlerin olması normal sonuçta internet bi kolaylık, starbucks entellik, burger king mc donalds, lezzet ve kuulluk olarak empoze edildi sen kendinden önceki nesle bakarsan sen de ot gibisin kardeşim misal 68 kuşağına bak atari salonu bilmediler sürekli mücadele ettiler onlara göre de sen boş beleşsin
    ···
  8. 9.
    0
    91 doğumluyum herhangi bir atari oyununda eline her türlü veririm.
    ···
  9. 10.
    0
    ben 92liyim kendimi o kesimde görmüyorum hala çıkar akşamları basketimi oynarım gezerim. atari kasetlerimi saklıyorum hala. tabi sende haklısın şimdiki nesilin geneli böyle.
    ···
  10. 11.
    0
    ben 97liyim hayatım atari salonlarında geçti 4 yaşına kadar ayaklarımdaki yaralar geçmedi. 'ne koydun lan kafana'larla büyüdük ama bu 99 lular tam bebe 97lilerden sonrası yalandır amk
    ···
  11. 12.
    0
    adam 97 li amk , bu arada panpa bende 90 lıyım ama hiç bilgisayar çocuğu değildik
    ···
  12. 13.
    0
    amk bu teknoloji manyaklığının 80'li veya 90'lı olmakla alakası yok, oturduğun şehirle, semtle ilgisi var. Senin evine bilgisiyar sen 10 yaşındayken girmişken belki benimkine daha geçen sene girdi. ben 94'lüyüm ama sizin burda nostalji diye paylaştığınz şeyleri ben dün gibi hatırlıyorum. salak saçma yorumlar yapmayın amk
    ···
  13. 14.
    0
    Bende 90 lıyım oç pc bebesi değiliz. ilaç arabasının peşinden de koştuk tasoları döndürmek için elimizide vurduk meşe(bilye misket diyenkeri giberim meşe o) oynarken mum direk yapıp çizgiyi çekip 1m ilerdende attık. Ama entersan kısım her gün maç yapıoduk amk inanamıyorum şimdi günde 8 saat maç yapıomusuz amk. Barcelonadan daha kondisyonluydu bizim mahalle amk
    ···
  14. 15.
    0
    88 degil ama 92den sonrasi olabilir
    not:86liyam
    ···
  15. 16.
    0
    92liyim ne alaka lan olacak okadar baya izledim bende artistlik yapma. 88 sonrası dediğine göre 88lisin ben 92 aramızda 4 sene var hepi topu . ben 20 yaşında sen 24 çokmu yaşlısın dıbına koyim ? 2005 yılında 17 yaşındaydın saydıklarını sende yapmadınmı ? yarak kürek konuşup adamın canını sıkma giberimn kaynatanı
    ···
  16. 17.
    0
    adam haklı beyler uzatmayın, çekin
    ···
  17. 18.
    0
    Ben çok memnunum halimden seneyede reşit olucam ooh mis hayat bize güzel amk
    ···
  18. 19.
    0
    Saygı değer @1 bu konuda çok haklısın ama '' gidip italyanca isimli amerikan kahvesine 10 lira saydılar, gnçtrkcll'li olup kuyruklarda 1 hamburger fazla yemek için sıra beklediler..

    polat alemdar olmaktı hayalleri.. takım elbise giymeyi mafya olmak sandılar, saçlarına jöle sürüp ona buna sataşmayı, kız meselesi yüzünden adam öldürmeyi mübah bildiler..'' şuku veriyorum
    ···
  19. 20.
    0
    adam 1988'de doğmuş
    ···