/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    0
    amk umudum yok alıştı millet akpnin kazanmasına yine alırlar
    ···
  2. 27.
    +1 -2
    Yeniden Refah Partisi
    Dr. Fatih Erbakan
    ···
  3. 28.
    0
    terörist seçimlere giremez. mansurla da reconun makas farkı %2-3 olur. meral mansur yavaş çıkarsa aday olmaz zaten amın kodumun malı
    ···
  4. 29.
    +1 -1
    Hala malum şahıs gitmez diyen paranoyaklar var . Bunların bir kısmı hayalperest züt kıllarından diğerleri de tüm umutlarını kaybetmiş muhalif kesimden oluşuyor. Hali hazırda ülkeyi dibine kadar sömürdüler. Borçlar dağ kadar, dolar kuru da cabası. Kefen parası da gitti. Bu saatten sonra yabancı yatırımcı da gelmeyeceğine göre yolun sonu gözüktü. Bana kalırsa yapacakları son şey baskın bir erken seçimle, enkazı devredecek birini bulmak.

    Gönül isterdi ki eski sistem gelsin. Yavaş başkan, imamoğlu başbakan olsun. ah nerede o günler
    ···
    1. 1.
      0
      Öyle olacak panpa zaten bizim türk halkı güçlü kimse ona kayıyor bir daha ki seçimde ikisinden biri başkan diğeri de başbakan olacak dediğin gibi fakat hangisi olur onu bilemem
      ···
  5. 30.
    +1 -2
    işe bak, chp hdp veya iyip ile anlaşmadan yüzde 50 almış. buna inanan varsa ülkeyi terk etmesini öneririm çünkü ülke sizin gibi saf insanlar için fazla tehlikeli.

    ülke ters dönse dexer 35'den aşağı almaz. bana kalsa alacağı max oyu aldı, bundan sonrası onun için düşüş ama bu düşüş yıllar sürebilir. sevinmek için erken. allahsız tayfa henüz yeni yeni geliyor.
    ···
  6. 31.
    0
    boş boş hayal kurmayın. her sene aynı terane. aynı sonuç.
    ···
  7. 32.
    0
    Fatih erbakan bu dengeleri etkiler
    ···
  8. 33.
    0
    Rte 50 yıl daha aday olsun, bizim koyunlar onu 50 yıl daha başkan yapar. %80 felç olsun, makineye bağlarlar. Hem o aday olur hem de bizimkiler seçer.
    ···
  9. 34.
    0
    zütümle güldüm.
    Çok merak eden varsa 2023te Erdoğan-imamoğlu yarışır.
    %52 Erdoğan (Akparti-Mhp)
    %48 imamoğlu (Chp-hdp-ip-feto-pkk-muallakler(lgbt) vs.
    ···