1. 76.
    +4 -2
    cin ali babası ile sokakta yürüyormuş. kenarde gibişen köpekleri görmüş ve babasına sormuş.
    baba bunlar ne yapıyor ?
    babası cevap vermiş.
    şakalaşıyorlar oğlum
    cin ali hemen yapıştırmış lafı.
    şaka maka iyi gibişiyorlar ama
    ···
  2. 77.
    +4
    kolombiyanın balta girmemiş amazon ormanlarında maymun oturup cigaralığını sarmış tam yakacak tavşan koşarak gelmiş:
    -maymun kardeş maymun kardeş napıyosun?
    -valla takılıyorum tavşan kardeş gel beraber takılalım daha epey dalga var
    -yapma gözünü seviyim,sen ki insanların atası bi yaratık bırak böyle kötü alışkanlıkları,hem rabbim ne demiş çoğu sarhoş edenin azı da haramdır
    -e cigara içmesek napcaz ki tavşan kardeş
    -bak ben bütün kötü alışkanlıkları bıraktım spora başladım gel beraber koşalım, spor yapalım sağlıklı yaşayalım
    -tamam lan
    demiş maymun ve cigaralığı attığıı gibi beraber koşmaya başlamışlar.az ileride fil line çekmiş hortumun tekini kapamış tam vuracak kokoyu tavşan atlamış:
    -fil kardeş fil kardeş napıyosun?
    -napim tavşan kardeş az biraz takılıyom inceden gel beraber olsun
    -olur mu öyle şey ya,sen ki torununun torununu gören adamsın,ne bu kötü alışkanlıklar eridin gitti,bu ne bohem vazgeç bu işlerden çoluğuna çocuğuna yazık
    -e kokoyu bırakırsam ben naparım nasıl vakit geçer amk
    -bak ben bütün kötü alışkanlıkları bıraktım spora başladım gel beraber koşalım, spor yapalım sağlıklı yaşayalım
    -tamam lan
    demiş fil ve hortumuyla vurduğu gibi dağıtmış laynı başlamışlar tavşan maymun fil koşmaya.az ileride aslanı görmüşler, bağlamış koluna sarmaşığı tam vuracak şırıngayı tavşan atlamış:
    -aslan kardeş asl...
    demeye kalmadan aslan buna koyduğu gibi sümsüğü uçmuş gitmiş ölmüş falan tavşan, tabi maymunla fil şokta, dayanamamış sormuşlar aslana:
    -yaw aslan kardeş dinlemeden etmeden niye böyle yaptın şimdi tavşan kardeş çok mukaddes bi yola başkoymuş hepimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp sağlıklı yaşama yönlendiriyordu sen neden böyle yaptın şimdi?
    aslan hiç istifini bozmadan şırıngayı bastıktan sonra maymunla file dönüp:
    -bu mınakoduğumun tavşanı nezaman hapı çaksa bütün ormanı peşine takıp koşturuyo da ondan amk binleri...
    ···
  3. 78.
    0
    @53 ananı gibeyim gülerken kalp krizi geçirdim yoğun bakımdan yazıyorum şuku bin
    ···
  4. 79.
    0
    çocuğun biri beni kim çağırıyor diye sormuş, arkadaşı da anan zaaaa xd demiş
    ···
  5. 80.
    0
    devam kahlo reyizzzzzzzzzzzzzzzz
    ···
  6. 81.
    0
    yoruldum amk haxball oynuyom
    ···
  7. 82.
    0
    @53 gülerken montla sıctım amk
    ···
  8. 83.
    +2
    ışsiz güçsüz bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş. En sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış.

    -anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üstelik bir işin bile yok.
    -ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım.
    -olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı.
    -size kanıtlıyablirim komiserim.
    -nası kanıtlıyacan.
    -sizinle bi iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmiyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gözümü ısırırım.
    Komiser düşünmüş. bi insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş. adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. Komiser hayretle onu izledikten sonra.
    - tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş. adam peki demiş.
    - 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gözümü de ısırırım.
    Komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. Sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. Hala inanmadım demiş. Adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. Komser hemen kabul etmiş. Nedir iddia demiş?
    -benim sıkimin uzunluğu buradaki herkesin sıklerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şöyle bi etrafına bakmış. Yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. Tamam demiş girmiş iddiaya. Adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bişey. Komiser hani uzundu lan demiş. Adam çekin komserim. Çekerseniz uzar demiş. komser adamın şeyini çekmeye başlamış.
    Çekiyomuş çekiyomuş. Uzamıyomuş. O sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş.

    -"Alooo Ali olum komserin eline verdim 10.000 DOLARI hazırla!.."
    ···
  9. 84.
    0
    devam lan iyi gidiyor
    ···
  10. 85.
    +7
    bi adam varmis adamin bi tiki varmis. domalani gibiyo adam. neyse bu gibiyo domalan gördükce. bi gün azrail gelmis demis bak yapma cehenneme alcaz seni. adam tamam demis söz vermis. bi gün adam yürüyo yolda karinin teki domalmis adam gibmis cehenneme gitmis. adamin bu karidan cocugu olmus cocuktada ayni tik var. bi gün azrail gelip demis cocuga .- bak babani cehenneme aldik senide aliriz. tamam demis cocuk. otobüste bi gün karinin teki domalmis cocuk dayanamamis gibmis pat cehennem. heryer buz amk cehennemde cocuk sasirmis ulan demis bura niye buz sicak olmasi lazim yanmamiz lazim. zebanilerden biri zar zor dönüp cocuga: -huur cocugu baban yüzünden egilip bi odun atamiyoz ki... !!!
    ···
  11. 86.
    +1 -1
    temelle dursun bi gün yolda gidiolarmis yerde lamba görmüsler. oksamislar cin cikmis amk.cin demis alin size 3er tane yumurta her bi yumurta kirdiginizda bi dilek hakkiniz var. neyse bunlar ayrilmis amk aradan 3 hafta gecmis karsilasmislar. temel pacoz dursun zengin. dursun demis ula bu hal ne ben kari diledim para diledim ev diledim mükemmel hayatim. temel : -ula eve girerken ayagim takildi bi yumurta düstü kirildi hasgibtir dedim heryer gib oldu.2. yumurtayi kirdim bütün gibleri yok et dedim hepsi gitti. 3. yumurtayi kirip kendi gibimi geri getirdim
    ···
  12. 87.
    +4 -1
    bi zenciyle bi beyaz pic sıkıntıdan birbirlerini gibmeye karar vermisler. ilk önce beyaz gibcekmis, vazelin sürmüs gibine, zenci sormus neden sürüyon diye, zütün acılsın diye demiş,
    sıra gelmis zenciye, zenci cıkartmıs vikis sürmeye baslamış, beyaz pic sormus neden vikis sürüyon diye, zenci demiş : cigerlerin acılsın diye
    ···
  13. 88.
    0
    alayınıza şuku
    ···
  14. 89.
    0
    @27 altima sictim gülerken sukular sana helal panpa
    ···
  15. 90.
    0
    reserved
    ···
  16. 91.
    0
    @27 tebrik ederim panpa güzeldi
    ···
  17. 92.
    0
    devam beyler
    ···
  18. 93.
    0
    temelle dursun baliga cikmislar bütün gün balik tutamamislar. Aksam olmus balik tutmuz bizim temel napsak nasi paylassak karar verememisler. Sonra dursun demis:ula temel birbirimizi gibelim kim daha cok bagartirsa balik onun olsun. Tamam demis temel ama bi sartla önce ben gibcem dursun düsünmüs - ula demis icinden ben gibARIM kendimi bagarmam sora giberim bunu tamam demis. temel gibmis gibmis dursunda tik ses yok. Bitirmis isini temel gecmis agacin altina yakmis sigara. Dursun: ula hadi bende sira domal ..Temel al lan al balik da senin olsun olta da senin olsun ..
    ···
  19. 94.
    +1
    3 tane bit varmış ve bir kadına bulaşmışlar. Bitlerden biri kadının göğüslerinin arasında, biri zütüne diğeride dıbına girmiş.. Bunlar belli biyerde toplanmışlar ve göğüslerin arasında kalan bit
    - Olum geçen 2 dağın arasında kaldım çok korktum demiş.
    Ama giren bit
    - Beyler bende bi mağaraya girdim çok karanlıktı çok korktum demiş.
    züte giren bitte
    - Ben bi tane tak çukuruna düştüm... Bi tane şapkalı adam girip girip çıkıyodu girip girip çıkıyodu sonunda tükürüp kaçtı ipne...
    ···
  20. 95.
    +1
    anadolu terbiyesi almis genç bir köy delikanlisi yasi kemale erince sevdigi kiz ile dügün dernek evlendirilir. ancak gerdek gecesinin bir kaç hafta sonrasi delikanliyi askere alirlar.

    henüz dogru düzgün dizdize oturamadigi karisindan, o yasina kadar sürekli onu yönlendiren anne ve babasindan ayrilmak üzmüştür delikanliyi. ama daha da önemlisi karisinin hamile kalip kalmadigini çok merak etmektedir. düsünür tasinir bunu mektupla karisina sormaya karar verir.

    mektuba şöyle yazar:

    yürü mektubum yürü
    yardan haber al da gel
    bir iken iki olduk
    üç olduk mu sor da gel

    mektubu gönderir ve merakla yanit beklemeye başlar. bir süre sonra karisindan mektup gelir. yine naif bir dille yazilmistir:

    mektubun iyi mektup
    böyle mektup yine yaz
    tarlan ürün vermedi
    izinli gel yine kaz..
    ···