1. 51.
    0
    başlıyorum beyler.

    bi akşam annem babam evden gitti bende rahatım amk çıplak bile dolaşıyorum evde. neyse buzdolabında da amcamın yurtdışından getirdiği 5 euroluk köpek öldüren amerikan viskisi vardı. ben arada bir şişeyi alır bi yudum içer bırakırdım. baktım hala duruyo aldım bi yudum içtim. sonra masaya baktım dayımın kanadadan getirdiği isveç çikolataları vardı bi güzel yedim. sonra dedim viskiyle iyi gider bi küçük parça 2 yudum viski derken. dedim bu ne böyle içilmez bu dedim diktim kafaya. zaten şişenin dörtte biri bitmişti kalan dörtte birini de bi dikişte bitirdim. sonra zaten 30 saniye adam gibi nefes alamadım boğaz burun ağız ne varsa yanıyorum amk. neyse ben dedim bu nasıl bi içki amk bi etkisi yok dedim gittim pcye oturdum. 15 dk sonra kafamı bi çevirdim görüntü 2 saniye sonra geliyo amk. kalktım yatağa attım kendimi ama öyle bir atış yok yatak çöküyor sandım. neyse eski sevgilim aklıma geldi zaten konuşuyorduk onunla. mesaj attım feysten dışarı çıkalım mı diye tamam dedi. ben duşa girdim çıktım bi baktım babamlar evde amk. neyse ben hazırlandım parfüm marfüm sıktım kokmasın diye amk.

    gece 11 olmuş saat ben daha yeni dışarı çıkıyorum amk neyse çıktım dışarı baktım kız bekliyo beni. gittim yanına daha öpmeden "üff ne biçim kokuyosun sen bi şey mi içtin" dedi bende "yok canım çok içmedim ya" dedim tabi direk sarıldım yürüyoruz 5 dk daha geçti nasıl olmuşsam artık düz yolda yürüyemiyorum şu sarhoş tiplemelerindeki gibi zigzag çiziyorum resmen. kız anladı tabi sordu ne içtin ne kadar içtin falan söyledim bende. kıza sarılıyorum bi yandan cesaret geldi memelere ellicem amk tam dokunuyorum kız elimi tutuyo neyse dedim kendi kendime sonra öyle gezmeler falan eve bıraktım kızı normalde yanaktan öper giderim bu sefer tabi binlik yapıcam kız da biliyo bi şey demez diye önce yanaktan öptüm sonra dudağa daldım tabi kızda bi şey demedi neyse iyi geceler falan filan gittik eve. baktım bizimkiler yatmış. bende açtım pcyi baktım ne var ne yok midem bulanmaya başladı. ben kusmadan uyuyım bari dedim yattım uyudum.

    rüyada bildiğin mide bulanması kusmalar görürken birden kusarak uyandım yarısı yatakta yarısı yerde olan kusmuğumu sonradan farketmiştim. sonra hemen tuvalete koştum lavaboya kustum bir iki kere bekledim yarım saat. sonra geçtim balkona gece biraz serindi yattım yere uyumaya çalışıyorum sonra birden bi posta daha geldi kalktım balkondan aşağı kustum durdum bi kere daha kustum. gittim tuvalete ağzımı yüzümü temizledim. gittim kahve yapmaya dıbına koyim kafa zaten gibik bi nescafe yaptım bol şekerli bol sütlü. amk içtim onu zar zor. ama salaklık yaptığımı tuvalete koşarken anladım biraz kusmuştum. rahatladım derken bir posta daha geldi ama böyle bir kusma olamaz beyler bir kusmuşum ki beyler bütün lavabo kahverengi oldu kendimden korktum amk. sonra bir iki kere daha küçük kusmalardan sonra ağzımı burnumu temizledim bekledim bi posta daha ama gelmedi dişlerimi fırçaladım

    tam yatacaktım kibir de baktım önümdeki 2 metrekare ve çarşafımın yarısı kusmuk içindeydi hemen gittim bi bez alıp yeri sildim sonra çarşafı kirli sepetine attım. bunları yapmak kusmaktan daha zordu benim için amk. bunlardan sonra bi de yatağa çarşaf sermeyle falan uğraşamazdım. olduğu gibi yatağa yattım ve hemen uyudum. sabahın erken saatlerinde annem geldi ve ne olduğunu sordu ve kustuğumu söyledim geldi yeri paspasladı. ben anneme olanları anlattım kim bilir belki babama anlatmıştır babam bir iki kere bir şeyler ima etmeye çalıştı ama anlamamazlıktan geldim. bana inat şişeyi dışarı çıkarmışlardı gözümün önündeydi resmen. o akşam onu içip bitirdiler amk.

    bu da böyle bi anımdır.

    özet: lak diye içmeyin
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster