1. 1.
    +11 -3
    öncelikle söyliyim o hayvanı o hale getiren huur cocugudur. kısa zaman aralıklarıya ne gibim sebeplerden dolayı ne insanlar ölüyo.bu kadar amcık amcık tepki vermiyosunuz.bi huur cocugunun yaptıgından dolayı koca topluluğu suçlayamazsınız dıbına koduklarım.

    inci, arabasına top çarpıyo diye çocukları döven ilhan amcanın lastiklerini patlatandır. bahçesindeki erikleri kimseye yedirmeyen ama kendi de yemeyen bin kerimin eriklerine dalandır. hergün eve sarhoş gelip karısını, çocuklarını döven güngörün ağzını burnunu kırandır. bigibleti tamir edicem diye bigibleti başka birine satan bigibletçinin gece vakti dükkanının dıbına koyandır. kavala parkında top oynatmayan nurettin amcanın evinin önüne işeyendir. balkondan durup dururken millete küfür eden zütün balkonuna torpil atmaktır.

    be bin kuruları hiç mi beyniniz yok. siyasi konunlara girmeden çaktiriyim.her gün insan ölüyo. aranızada da bunları savunanların sayısı hiçte azımsanmayacak kadar. o huur coukları yüzünüzden biz hepiniz huur cocugu musunuz diyoruz?

    sıfatınızı gibiyim.

    saygılar...
    ···
   tümünü göster