1. 1.
    +3 -1
    Evet beyler burası Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu.
    Burada
    yurt yok,
    doğalgaz yok,
    okulda sadece 3 sınıf var
    250 kişi var.
    yetkililer elini ayağını çekmiş bizlerden.
    ben bu isyanı buradan paylaşmak istedim çünkü destek vereceğinizi adım gibi biliyorum. öncelikle yorumlarınızı ve daha sonradan rezerved alabilirmiyim

    http://imgim.com/dvbkb.jpg

    neler yapabiliriz panpalar bundan bahsedin bana?

    bu akşam zeki kayahan abimize duyuracağız sesimizi bunun için elemana ihtiyacımız var bir etkinlik oluşturduk, katılırsanız sevinirim.

    Şimdi sosyal medya üzerinde baskımızı devam ettireceğiz, yapacağımız ziyaret şu şekilde olacak Alem FM Zeki Kayahan Çoşkun haftaiçi hergün saat 23:00 da program yapmakta, ve bu programa Twitter ağırlıklı olmak üzere konuklara yer veriyor bizde bunu kullanacağız; 9 Kasım'a kadar etkinliğe katılan herkes bir twitter hesabı açsın, saat 23.00 da herkes internetin başında olacak radyo programı başladığında Zeki Kayahan Çoşkun haftanın konusunu belirleyip Twitterdan yazılanları okumaya başladığında aynı saat ve aynı dakikada herkes Zekiye AYNI yazıyı gönderecek ( okul sorunları hakkında) Zeki bir sayfada aynı yazıları görünce bu konuya değinecek.

    Yazılacaklar.

    1- Gökçeadada ki yüksekokulda sınıf yetersiz olduğundan 1.sınıfların sınavı olduğunda diğer sınıfların dersleri iptal oluyor !

    2- burası Gökçeada da bir yüksekokul ! Dersler fayansda işleniyor ! ( diyip fayans fotoğrafını ekleyeceğiz )

    3- Okul yetersiz,yurt yok, kiralar fahiş fiyatta burası Gökçeadada bir yüksekokul
    ···
   tümünü göster