1. 426.
    +59 -1
    salona gidiyorum işte hoca hareketleri gösteriyo alt karın hareketi var ya bilmeyenler linke baksın

    http://www.thetotaltoner....ises-on-parallel-bars.gif

    zor bi harekettir, neyse o günde okulda hayvan gibi yediydim, çok fena gazım. neyse salona gittim, hoca dedi paralel yapcaz dedi. noluyoz lan, o ne dedim. meğerse alt karın hareketiymiş. neyse hemen 1 m ilerde karılar kızlar da var ay vajişim diye dumbell çalışıyolar.

    neyse aletin başına geçtim birader, gazım bi yandan, deli gibi midem gurulduyo. kızları da görünce lan şimdi yapamazsam rezil olur muyum diye düşünüyorum, ama hiç osurur muyum diye düşünmüyorum. derken 1 yaptım, 2 yaptım, hay amk ne zor hareketmiş derken, puzaaaaaaaaaapattaatatata diye 8 silindirli arabalar gibi inledi ortalık, salondaki aynalar titredi amk. her zaman müziğin sesini son ses açarlar, o gün şans ya arkadaş, kısık açmışlar. sanki her şey benim osuruğuma göre planlanmış . aynalara bakıyorum eliyle gözünü kapayan mı dersin, neler neler. ilerde dumbell çalışan kız gülmekten dumbellı beynine düşürdü.

    ulan ya amk aklıma geldikçe sinirden masaya yumruk atıyorum. gibeyim o hareketi, o hareketi bulanın anasını avradını paralel şekilde gibeyim.

    salona gitmedim tabi bıraktım direk. sonra annem sordu, olm niye gitmiyon salona, o kadar para verdik falan . ben de dedim, yok ya hareketler çok zor, ters tepti bana göre değilmiş falan dedim. hem derslerimi de etkilicek falan dedim. sanki çok ders çalışıyom ya amk. bunu duyunca , ay oluşum ders de çalışıyomuş diye gururlandı kadın. tamam annem haklısın boşver gitme demez mi bi de. halbuki kadın bilmiyo ki 8 silindirli mustang gibi osurduğumu, ordaki halimi görse evlatlıktan reddedilirim.
    ···
   tümünü göster