1. 1.
    0
    son zamanlarda çok bozulduğum için şeyhe zütürecez seni dediler(bozuldum derken intihar, akabinde yoğun bakım sonra da akıl ve ruh sağlığı bölümüne yatış)

    neyse ben ateistim zorla zütürdüler şeyhe. adam bana baktı baktı bişeyler mırıldandı sonra da dediki içine cin girmiş bunun. ee ne olacak dedi babam. hepiniz dışarı çıkın cini kovacam dedi.

    herkes çıktı dışarı müritler falan da dahil. yerde bağdaş kurmuş oturuyorum(koltuk yok amk yerinde) geldi tam önüme oturdu ellerini kaldırıp arapça bişeyler söyledi elini alnıma koydu dediklerimi tekrar et dedi. ayıp olmasın diye tekrar ettim dediklerini. en son hiç beklemediğim anda suratıma tokatı yapıştırdı huur çocuğu. ben ne oluyo amk modundayım üstüne birde tükürdü. bu sırada hala bişeyler mırıldanıyo. yanağımda 5 parmak izi suratımda balgamsı bişey kaşımın üzerinden kirpiklerime doğru kayıyo. benim gözlerim karardı gözlerimi kapattım. bi açtım baktım bu bana mal mal bakıyo.

    kalktım ayağı dişine uçan tekme attım bunun duvara yapıştı. sonra mal mal elini ağzına zütürmüş bana bakıyo. suratımdaki balgamsı şey kirpiklerimden yanağıma doğru aktıkça içimdeki cin dışarı çıkıyo.

    o da kalktı ayağı tekme tokat giriştik birbirimize kafasını sol kolumun arasında sıkıştırdım kafatasına seri seri vuruyorum. en son bayıldı muallak bıraktım bunu yüzüstü kapaklandı minderin üzerine.

    kapıyı açtım dışarı çıktım herkes bana bakıyo suratımda hala balgam yanağımda 5 parmak izi ve alnımda şişlik. ne oldu dedi babam. tabi herkes bana bakıyo. içimdeki cin çıktı ama şeyhe girdi sanırım dedim. müritler içeri girmeden babamı koltukaltıma alıp kaçtım.

    bu da böyle bi anımdır
    ···
   tümünü göster