1. 1.
    +24 -10
    Bir haftadır işe gitmiyorum. evimde bile değilim, son yaşadığım olay beni tamamen ayırmıştı hayattan. numaramı değiştirdim sadece bir kaç hatrı sayılır arkadaşıma verdim. gene lanet olası bir güne uyanmıştım. bankamda kalan son 700 liranın 250 lirasıyla barakadan bozma bir ev tutmuştum, tabi ev denilebilirse. evin ortasındaki salondan bozma 15 metre kare bile sayılmayacak, sadece tahta pencerelerin arasından sızan ışıkla aydınlanan odadaki bir ayağı kırılmış, yerine demir destek yapılmış koltuğa oturdum. mutfaktaki tüpte ısıttığım sıcak suyla bir kahve yaptım ve sigaramı yaktım. odanın tavanına çarpmak için usulca yukarıya çıkan dumanda eski yaşadığım hızlı günleri hatırlayarak düşüncelere dalmıştım.



    Telefonumun çaldığını hissettim. elimdeki lüks telefonu satıp yerine telmaşa bir telefon almıştım, sesi bile çıkmıyordu. arayan en yakın arkadaşım serdar'dı. "volkan.." dedi sadece. anlamıştım kötü birşey olduğunu ama hiç ses çıkarmadan aklıma gelebilecek hertürlü kötü senaryo gözümün önünden geçiyordu. "o öldü, dün gece bir trafik kazasında.. yanında erkek arkadaşı da varmış, hani onun için seni terketmişti. çok sarhoşla... ", cümlesini tamamlatmadan kapattım telefonu. koltukta iyice yayılmıştım. yüzümdeki o çocuksu gülümseme yüzünden yanağımın şişen kısmını görüyordum. evet, o ölmüştü. senelerce onun için herşeyi yapmıştım ama o.. sadece 5 dakika sürecek bir zevk için beni terketmişti. ikiside hakettiği yerdeydi sanırım. neden bilmiyorum ama mutlu olmuştum, gözümden bir damla yaş süzülüyordu. o kadar canımı yakmıştı ki sanırım benden akacak son damla gözyaşıydı bu. acaba kaza anında, aldıkları darbelerle kucak kucağa mı ölmüşlerdi ? bunu çok merak ediyordum. belki de öyle olmuştu, göremedim. sigaramın kendi kendine yanıp bittiğini gördüm. bende mi öyle olmuştum acaba ? beni terkettiği günden bu yana yavaş yavaş yandım ve onun öldüğünü duyduğum haberler üstüme birisi iki parmağıyla bastırıp beni söndürmüş ve rahatlatmıştı.. başım dönüyordu. tansiyon hapım mutfaktaydı ve onu almak için kalktım. kafam sert birşeye çarptı, sanırım bayılmıştım.



    Uyandığımda evimdeydim. büyük bir hışımla telefona uzattım elimi saate bakmak için. o dandik telefonum yoktu, yerine sattığımı düşündüğüm telefonum duruyordu. saat gece 03:47'ydi. lanet olsun, hepsi bir rüyaymış. kalkıp yüzümü yıkadım ve balkona çıkıp bir sigara yaktım yazın bittiğinin habercisi o soğuk esintiye karşı altımda sadece boxerla karşı koymaya çalışıyordum. sigaradan çektiğim üçüncü nefeste "o" geldi aklıma. şimdi kim bilir kimin altında "o" huur..

    saygılarımla ; evopac

    edit : çalıntı diyen salaklar var. be dıbına koduklarım girin araştırın, fake capsleri buluyorsunuz. bi cümle çalıntı yok. kendim kurdum kendim yazdım. sizin gibi salaklar yüzünden liseli doldu sözlük yaratıcı bir tak yok.
    ···
   tümünü göster