1. 51.
    +1 -1
    tartışmaya girmek istemem, olay da çıkarmak istemem fakat parti hakkında zerre bilgisi olmayan kişilerin 'anırıyorlar' dediği parti üyelerine laf atmasını kabul edemem. hatta şunu söylüyorum anıran sizsiniz.

    türkiye komünist partisi, evet söyledindiği gibi çoğunluğu üniversiteli olan bir partidir. çoğu üniversiteli diye laf atıyorsunuz ama partimizin bundan hoşnut olduğunu bilmiyorsunuz. yahu bir partide genç üyelerin fazla olması kötü bir şey mi? bence değil. bkz: mantığa davet. ama bu partide işçilerin, aydınların,emekçilerin olmadığı anldıbına da gelmez. sadece benim partide tanıdığım onlarca işçi ve aydın var ya tüm türkiye'de kaç tane vardır dersiniz?

    birçok kimse tarafından ulusalcı, bir o kadar insan tarafından da kürtçü ilan edilen bir partidir aynı zamanda tkp. tkp, ne ulusalcının, ne kürtçünün, ne liberalin ne de faşistin yanında. tkp, yanındadır halkın.

    uzun tutmak istemem, bu başlığa sık sık uğrayacağım ve parti hakkında bilip bilmeden laf söyleyenlere mesaj yoluyla cevap vereceğim. bu bir partili olarak benim boynumun borcudur.

    not: sözlükte siyaset yasak, biliyorum ama en başta belirttiğim gibi partiye saldıranlara göz yummak kabul edilemezdir.
    ···
   tümünü göster