1. 1.
    +2
    salona gidiyorum işte hoca hareketleri gösteriyo alt karın hareketi var ya bilmeyenler linke baksın

    http://www.thetotaltoner....ises-on-parallel-bars.gif

    zor bi harekettir neyse o günde amk okulda hayvan gibi yediydim gazım. neyse salona gittim hoca dedi paralel yapcaz dedi noluyoz lan o ne dedim meğerse alt karın hareketiymiş, neyse karılar kızlar da var hemen 1 m ileride ay vajişim diye dumbell çalışıyolar.

    neyse aletin başına geçtim gazım bi yandan deli gibi midem gurulduyo. kızları da görünce lan şimdi yapamazsam rezil olur muyum diye düşünüyorum ama hiç osurur muyum diye düşünmüyorum derken 1 yaptım 2 yaptım hay amk ne zor hareketmiş derken puzaaaaaaaaaapattaatatata diye 8 silindirli arabalar gibi inledi ortalık, salondaki aynalar titredi. amk her zaman müziğin sesini son ses açarlar o gün şans ya arkadaş, kısık açmışlar sanki her şey benim osuruğuma göre planlanmış . aynalara bakıyorum eliyle gözünü kapayan mı dersin neler neler ilerde dumbell çalışan kız dumbellı beynine düşürdü gülmekten

    ulan ya amk aklıma geldikçe masaya yumruk atıyorum gibeyim o hareketi bulanın anasını paralel şekilde gibeyim salona gitmedim tabi bıraktım direk. sonra annem sordu olm niye gitmiyon salona o kadar para verdik falan, işte yok ya hareketler çok zor ters tepti bana göre değilmiş falan dedim hem derslerimi de etkilicek falan dedim sanki çok ders çalışıyom ya hemen gurur duydu bi de ay oluşum diye, halbuki kadın bilmiyo ki mustang gibi osurduğumu ordaki halimi görse evlatlıktan reddedilirim.
    ···
   tümünü göster