1. 126.
    0
    @110

    1.turizm; Türkiyenin her zaman gelir getiren bacasız sanayisidir. Akp dönemindeki terör faaliyetlerinin çoğalması turkizm sektörünü daha önceki yıllara göre küçültmüştür güzel kardeşim

    2. Hayvancılık : ineği danayı yurt dışından ithal eder olduk, cumhuriyet tarihinde bir ilk. Kıymanın kilosu 2 yıl önce 10 tl idi şimdi en ucuzu 20 tl den aşağı değil. 1 inek hem kendini, hem yavrusunu, hem de sahibini beslemek zorundadır. 1lt süt = 1,5 kg yem olmalıdır normal şartlarda ama şuan bırak yemi 1 kg saman bile alamzsın o para ile. Okullara dağıtılan süt olayını anlatmiyim istersen.

    3.Üretim arge: Temel ihtiyaç ürünlerini yapan firmaların %90 ı özel sektöre aittir sağolsun devletimiz hepsini sattı üretim ve arge şirketlerin kendi sorunları onların neyini anlatiyim sana ama istersen şirketler ekonomisi dersi de verebilirim.

    4.Ekonomi ve dünyanın bize hasta oluşu : Türkiye ekonomisinin sıcak paraya endeksli bir ekonomi olduğunu artık 7 yaşındaki çocuk bile biliyor. Peki bu nedemek türkiyeye sıcak para girmezse ekonomi kötüye gider başka bir deyişle ithalat olmazsa türkiye için iyi olmaz. yani türk ekonomisi üretime değil tüketime dayalı ithalat eğilimli bir ekonomi. Üretim lideri çin niye bize hasta olmuş onu pek anlamadım ithalatımız fazla diye gaz veriyordur mutlaka. Vergiye dayalı bir ekonomi sistemin var arkadaşım ve sen abd değilsin bunu unutma.

    5. 10 Sene önce orta okul talebesi iken şuan 2 diplomanın olması; bence senin eğitim alıp okumanla alakalı bunun hükümetle ne ilgisi var anlamadım, hükümet karşıtı bir insanda bunu başarabilir normal şartlarda. He sen sınav şifrelerini aldıysan şaibeli bir okuma hayatın varsa direkt olarak hükümet ile bağdaştırabilirsin bunu bir şey diyemeyeceğim.

    6. Terörist Kılıklı: Bu ülkenin terör gündemini takip eden bir aklı selim insan; hükümetin bu işi beceremediğini net görür. Teröristi dağdan indirip sınırda otobüs mahkemelerde yargılayan bu devlet. 10 senede 1000 küsür şehit bu hükümetin döneminin gerçeği. Terörist ile oslo da görüşen, görüşmedim diyen, kanıtlanınca yine olsun yine görüşürüm diyen bu devlet. 1000 lerce askerimizin şehit olmasında direkt olarak bağlantısı olan pkk kamplarına yataklık eden ve destekleyen Barzaniyi genel kurultayına çağırıp alkışlatan bu devlet. Beni neyle terörist olarak itham ediyorsun cevam bekliyorum.

    Ve evet itler ürüyor çoğaldıkça çoğalıyor banka hesapları doluyor koltuk sevdaları arttıkça artıyor. Çalıyor çalığını söylüyor kimse de gık diyemiyor neden çünkü susmanın ve itaat etmenin bedelini cömertçe ödüyorlar.

    Şimdi ağzımı bozma zamanı : Ulan şerefsiz evlatları ulan peşkeşçi bin kuruları istediğiniz kadar yalaka olun zengin olun istediğiniz gibi kadrolaşın. Bir gün bunların hesabını vericeksiniz bu millete, sizim gibi man kafalı yardakçı kör koyun olacağıma dışlanırım, aşağılanırım ama inandığım değerden vaz geçmem bin kuruları vatanımı paraya satmam ipne evlatları. şimdi siz gibtirin gidin dıbına kodumun koyunları sizi...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster