1. 26.
    0
    @35 abdüsselam gibi nobelli müslüma bilim adamlrı var moder fizk ve astro fiziğin babalrından bilime kakısı büyük. allahın yarttğnın az bir kısmı anlıyorum demiş. nobelde ayet okumuş bu adam. yani dicem misal big bang saniyenin milyarda 1ri az hızla patlasa evrwen içiri çöker. milyarda 1ri hızlı olsa proton nötron ve elektorn olmaz. haliyle madde ve zamanda olmazdı. vikipedie yaz hugg roos diye bilim adamı.
    "Zaman, olayların meydana geldiği boyut olduğuna göre, eğer madde, Big Bang'la ortaya çıkmışsa, o halde evreni ortaya çıkaran sebebin evrendeki zaman ve mekândan tümüyle bağımsız olması gerekir. Bu da bize Yaratıcı'nın evrendeki tüm boyutların üzerinde olduğunu göstermektedir."
    diyor. bilim insanlarındana nanan müslümnda olan bilim insanları var. allah sonsuz bilgeliğiyle evreni yaratı zamanla dünyayı hazırladı. bizide imtihan edioyr. evrendeki denge ve düzen cidden tesadüfen olamaz bu fizik kimya ve biyoloji kanunları zamandan mekandan münezzeh bir yaratıcıyla var olmuştur. böyle düşünene öğretin üyesi ve bilim adamlarıda var.
    ···
   tümünü göster