1. 1.
    0
    evet beyler. belki bu yazacaklarım uçurulmama sebep olacak belki davalık olmama,ama ben son kalan inci ruhlu arkadaşlarıma sesleniyorum.

    2.nesil analtıncıların alınmasıyla başladı hikayem. dışardan takipçisiydim sözlüğün. asosyalliğin dibine vurmuş kötü bir durumdaydım... sözlük zaten dötüncü nesillerden sonra tuhaflaşmaya başladı. cevahir olayı gibi olaylar zaten bu felaketin tellalıydı. cevahir olayından sonra 'hamdi sopayı getir' vb. modlar sözlükten çıkmıştı.ama aslında neden bu değildi beyler. ananasını gibtiğim serkan ruhunu satmıştı. buda diğer modlarında yapması gerekendi. yaparlasa popüler olup inciyi dünyaya duyuracaklardı...

    ulan amk salakları inciyi serkan mı kurdu itoğluitler. aslında sözlüğü kuran ekşinin trolü'ydü. adını hatırlamıyorum zakanoviç miydi neydi binin adı.. zakonoviç diyelim biz.. neyse beyler bu zakonoviç ekşiden atılıyor. zaten adam mason sözlük kurcak. kurdu sözlüğü. serkanı iyi tanıyordu amk.o.ç vardi sözlüğü nese aradan bi kaç yıl geçti birde sözlük popi oldu(!).sosyal sitelerde çalkalandı sözlük.

    ulan kaynatasızlar(michaeld gibkofield) bu sözlük aniden nasıl fırladı.amk binleri. sözlük satıldı lan şeytana! tüm modlar ruhunu sattı zakonoviç zatenmasondu amk. sözlük bundan sonra liseli ilkookullu binlerin uğrak yeri oldu. yaazar alımları başladı, zirveler yapıldı, capsler yapıldı... işte amk işte bu velettlerin beynii yıkandı sisteme karşı gelme öğretildi ama kendileri siteme karşı çıkmadılar niye ruhunu sattıkları için karşı gelirlerse temizleneceklerini biliyorlardı.

    dünde bu olay yaşandı 'bayburtlu adam' atilla thasos adlı geyiğin neden inci tarafından finanse edildiğini sordu. aslında geyiği 'hdproducdution' yaptı. sisteme karşı geldi ve yanında bir yazarda silik yedi.

    yani beyler anlayacağınız sözlük zaten dötüncülerin ve ruhun satılmasıyla bitti. cevahir olayı bunun temelini atılmasıydı.ve patentia'da modluktan gitti.

    lütfen artık uyanın ve artık sözlüğü terkedin,ama eğer terkedmiyorsanızda inci'ye karşı gelip bütün modları dize getirin..

    söyleyeceklerim bu kadar artık bendeniz 'uhhyoutouchmytralala' sözlüğü bırakıyorum...

    hepinize iyi uykular...
    ···
   tümünü göster