1. 51.
    -1
    @50 güzel yazmışsın panpa ekgiblerin var. bediüzzamanın yaşadığı dönemde bu kadar büyük bi haberleşme ağı da yoktu hitap ettiği büyük bi cemaati de.şimdi fethullah gülen gelse gündem sürekli o olacak, sürekli bu cemaatte kalanlar hedef alınacak. onun yüzünden bi sürü kavgalar olacak. yoksa kim ister o kadar yıl ülkesinden ayrı kalmak amaçsızca.

    bdp nin yaptığı kadrolaşma da hatrı sayılır bi kadrolaşma. doğuda sahip olduğu belediyelerde seni beni çalıştırcaklarını sanıyo musun? kendi adamları var belediyelerde.

    içinde bu kadar ticari ilişkilerin döndüğü bi yapının saf kalması beklenemez demişsin.o büyük ilişkileri ben bilmiyorum, burdan herhangi bi birinin de bilecek olmasına ihtimal vermiyorum.bi ilişki hakkında konuşmak için tanık olmak yada bi delil görmek gerekir.

    dexerin iktidarda olmasının sebebi cemaattir, cemaatin faaliyetlerinin devam etmesinin sebebi de dexerdir.ama cemaate yardım eden tek iktidar dexer iktidarı değildir. özaldan tutun ecevite kadar hepsi desteklemiştir. kimi oy için, kimi hak için
    ···
   tümünü göster