1. 1.
    +47 -4
    yazmayalı uzun zaman oldu. yeni yetme binlerin arasında da taşak geçmeyip feyz alacaklar vardır mutlaka.

    daha önce yazdığım yazılarda da defalarca belirttim. kadınların doyuma ulaşabilmesi için sokup çıkarmaktan fazlasını yapmanız gerek. detaycıdırlar, hem bedenen hem de zihnen uyarılmak isterler. dakikalarca öpüşüp, dokunarak ulaşamadıkları uyarılmaya bazen bir cümle, bir pozisyon, bir dokunuşla ulaşırlar.

    duvara dayanmak, kucağa alınmak, masanın üzerine yatırılmak... bu eylemleri yapıyor olma fikri bile kadınları zihinsel olarak uyarır. mekan ve pozisyon ne olursa olsun çiftin vücut teması da önemlidir. mümkün olduğunca göğüs göğüse vuruşun(: yani kadın hissetsin bedeninizi, siz de onun bedenini hissedin.

    eğer boynunu öpüyorsanız nefesinizi hissettirin, ters çevirip duvara dayadıysanız bastırın göğsünüzü sırtına, bacak omuza yapıyorsanız verin ağırlığınızı kadının üstüne. yani uzaktan bayramlaşır gibi gibişmeyin, yakın olun!

    kadının erkeği görebildiği am yalama pozisyonları:

    bunu sevmeyen, bundan etkilenmeyen kadın yoktur! koltuk, sandalye, yatak farketmez. kadının hafif sırt üstü yaslandığı ve oturduğu bir pozisyonda önünde diz çökün. yukarıdan sizi izlesin. dıbının yalandığını görsün, bacaklarının arasındaki kafanızı bastırsın elleriyle.

    yüze oturma da son derece etkilidir. dilinizi ne kadar çıkarabilirseniz o kadar iyidir aslında. üstte bulunan kadın kendi hisleri doğrultusunda hareket ederek kolaylıkla boşalabilir. kadın yüzünüze otururken dilinizi mümkün olduğu kadar hareketli tutun. inceltin, kalınlaştırın, daireler çizin, yukarı aşağı hareket ettirin...

    (bkz: am yalama sanatı) bu başlıktan da faydalanabilirsiniz.

    g noktasına baskı kurulan pozisyonlar:

    (bkz: vajinal orgazm sorununa dair) bu başlığı incelemenizde fayda var.

    eğer gibinizde eğrilik varsa bunu avantaj haline getirebilirsiniz. misal gibiniz sola doğru eğri mi? kadını sağ kolu üzerine yan yatırın, altta kalan bacağını düz uzatmasını sağlayıp diğer bacağını da belinize bağlayın. siz dizleriniz üzerinde dik duracaksınız. gibinizin kafası sola doğru baktığından bu pozisyonda amın içinden rahim üst duvarına dokunursunuz her girişinizde.

    ya da kız sırt üstü yatarken siz sağ kolunuz üzerine yan yatarak da aynı etkiye ulaşabilirsiniz.

    g noktasının bulunduğu bölgeye baskı kurulan bir diğer pozisyon da benim favorilerimden biri.

    hanım kızımız sırt üstü yatarken dizlerini büküp kızın karnına doğru bastırın ve kalçası hafif havada kalacak şekilde ayarlayın. bu şekilde rahim üst duvarı gibinizin gidip geleceği doğrultuda kalır. diz kapaklarının hemen altından iki elinizle tutup bastırın ki kadın iki büklüm olsun. bu şekilde rahim de bir nebze daralacağından kadının aldığı zevk yoğunlaşacaktır. tabi sizin aldığınız zevk de. bu pozisyonun diğer güzel tarafı kalçalarınızdan aldığınız kuvvetle ileri geri giderken, bacaklarından tuttuğunuz kızı da ellerinizle harmonik.tr.cr bir şekilde sallayarak çok seri bir şekilde gibebilirsiniz.

    erkeğin sırt üstü yattığı, kadının üzerinde bulunduğu pozisyonlarda da g noktasına baskı uygulanabilir. pek çok kadın üstte iken, tempoyu ve temas noktalarını kendi ayarladığı için daha rahat boşalır.
    kadını belinden kavrayıp baş parmaklarınızla amın hemen üzerinde bulunan kasık bölgesine baskı yaparak dışarıdan müdahele ile g noktasının bulunduğu bölgeyi sıkıştırabilrisiniz. hem gibiniz içerden dokunacak, hem de parmaklarınızla o bolgeyi dışardan sıkıştıracaksınız.

    ayakta yapılabilecek pozisyonlar:

    kadını duvara dayayın vetek bacağını kolunuzla kaldırın. vücudunuzu kadının vücuduna yapıştırın. göğüslerinizle memelerini ezin, dudaklarını ısırın. bu pozisyonda diğer elinizle belini sarın ve kendinize doğru çekip kasıklarınızın bir birine değmesini sağlayın.

    mutfak tezgahı ve masanın kenarına oturtun kadını. bacaklarını belinize, dizlerinizin arkasına bağlasın. ellerini geriye atıp destek alsın. sizin de keyifle gibişirken memeleri okşama fırsatınız olur.

    sandalye çok kullanışlıdır. ister sandalye üzerinde diz çöktürün ve arkasına geçin, ister oturtup bacak omuza alın. bacak omuza yaparken sandalyenin sırt dayama kısmını tutun ve arka ayakları üzerinde kalıcak şekilde hafif geriye doğru yatırın. bu şekilde yukarıda bahsettiğim g noktasına baskı kurulan pozisyondaki gibi bir harmoni yakalayabilirsiniz.

    yalnız dikkat edin, gücünüz kuvvetiniz yerinde değilse, elleriniz kaygansa kızı düşürüp kafasını kırmayın!

    kucağa alma. bunu da sevmeyen kadın yokturkadın gibi hissederler kendilerini. erkeğin güç gösterisidir aynı zamanda. yalnız her baba yiğidin harcı değildir dikkatli olun. bel fıtığı olup sövmeyin bana sonra. kadını uzun süre kucakta tutmak zordur, kapı kelepçeleri var bu iş için son derece kullanışlı. yine duvara yakın yatak filan varsa kadın ayakları ile destek alıp yükünüzü hafifletebilir.

    (bkz: kadın nasıl gibilmeli) buna da bir göz atın.

    şimdilik yeter belki güncellerim daha sonra. külliyat için

    (bkz: kadın nasıl gibilmeli)

    (bkz: am yalama sanatı)

    (bkz: at gibi hatun vs çıtı pıtı hatun)

    (bkz: çocuklu bir kadın gibmek)

    (bkz: vajinal orgazm sorununa dair)

    (bkz: kız arkadaşı zütten gibme klavuzu)

    (bkz: kadına format atmak)

    (bkz: tahriş olmuş am a yapılacak en iyi müdahele/#107475531)

    (bkz: kusturana kadar kadını ağzından gibmek/#110847459)

    (bkz: cikste parmakların yeri ve önemi)

    (bkz: calf syndrome)

    özet: o kadar uzun yazıyı kim okuyacak dıbını dengesini gibtiminin manyaaa

    http://inciswf.com/1296317785.swf
    ···
   tümünü göster