1. 1.
    0
    Özen ister. Kafanızdan “gibmek” lafını çıkarın artık. Kadınlarla sevişmeyi öğrenin.
    fon müziği: http://www.youtube.com/watch?v=IriEq4H1XSU

    Evinde yemek yapıyorsun. Her şey hazır gibi. Ufak tefek ayrıntılar kalmış sadece. Geceye uygun giyinmişsin. Tam masadakileri artık son kez düzeltmeye çalışırken kapı çalıyor. Daha da fazla heyecanlanıyorsun aniden. Aynı gün içinde belki de yüzüncü kez hayal etmeye çalışıyorsun onun nasıl görüneceğini. Hemen gidip kapıyı açıyorsun. Karşında o. Hayalindekinden bile kat kat daha güzel. Özenle hazırlanmış. Kokusu doluyor anında içeri. Gülümsüyorsunuz birbirinize. “hoş geldin …” diyerek içeri alıyorsun (… yerine tercih ettiğiniz hitabı kullanın). Havada süzülür gibi yürüyor, apayrı bir hava getiriyor evine daha o saniye. Ceketini alıyorsun. Bir kez daha şöyle bir bakıyorsun kıvrımlı vücuduna. Tekrar aşık oluyorsun o kadına. Tekrar şanslı sayıyorsun kendini böyle bir güzellikle beraber olduğun için. Masaya kadar eşlik ediyor, yerine oturtuyorsun. Masanın ardışık kenarındaki yerine geçiyorsun sen de. Yan yana olmak istiyorsun bu tanrıça kadar güzel kadınla. “acıktın mı?” diye soruyorsun, kafasını hafifçe sallayıp, gözlerini hafif küçültüp sevimli bir “evet” hareketi yapıyor hınzır. Yemekler geliyor, başlıyorsunuz. Biraz da kırmızı şarap güzelinden. “beğendin mi?” diye soruyorsun, içten iltifatlarla anlatıyor aldığı lezzeti. Sırf konuşsun diye bir şeyler soruyorsun, konuşsun ki tatlı sesiyle okşasın tenini. Ağzından çıkan her kelime fonda çalan müziğe ayrı bir keyif katıyor iki mumla aydınlanan odada.

    Yemek bitiyor, biraz daha şarapla devam ediyorsunuz. Birden aklına geliyor. Kalkıp elini uzatıyorsun, onun küçücük avcunu alıyorsun eline. Dansa başlıyorsunuz. Ellerin belinde, elleri omzunda. Saçlarını kokluyorsun, öpüyorsun onları. Küçük öpücükler bırakıyor yanağına. Fısıldıyorsunuz birbirinizin kulaklarına. Gözlerinin içinde kendini görüyorsun. Kolay değildir bu; ama onunla yapabiliyorsun bunu. Tek elin belinde, diğer elinde bitmeye yakın şarap şişesi yatak odasına doğru ilerliyorsunuz.

    Yatağın kenarında oturuyorsunuz. Kalan şarabı artık şişeden içiyorsunuz damla damla. Elini saçına zütürüyorsun. Biraz yer açıp bir öpücüklük parça buluyorsun yanağında. Oradan dudağın kenarına… Sonra tüm dudağına... sonra bembeyaz boynuna…

    işaret verildi artık. Elleriniz birbirinizin vücudunda dolaşıyor, hissediyorsunuz birbirinizi. Boyundan alınan ilk öpücükle gecenin ilk hediyesi geliyor ufak bir inlemeyle. Gömleğini çıkarıyorsun, o da senin gömleğini. Eteğini çıkarıyorsun, o da senin pantolonunu. Sütyeninin sağ askısını, omzunun arkasından dolaşıp işaret parmağınla biraz kenara çekiyorsun. Öpmesi en zevkli yerlerden biri karşında. Bir öpücük de omzundan alıyorsun. Parmak uçlarınla sırtında, belinde dolanıyorsun. irkiliyor. Öpüyorsun devamlı, doyamadan. Zarif bir hareketle sütyeni de çıkarıyorsun. O senin iç çamaşırını çıkarıyor, sen de onunkini çıkarıyorsun (burada bir not: çorapları da çıkarın bi ara amk). Dudakların dudaklarında, bir elin onun sırtında, hafifçe yatırıyorsun yatağa sırtüstü. Sol bacağını dizinden kırmış. Sol elin diziyle kalçası arasındaki yerde dolanıyor. Dudaklarından boynuna, omzuna geçiyorsun. Mis kokulu göğsüne iniyorsun (meme kokusu en güzel şeylerden biridir, çek içine çek.). göğsüne dokunduğun anda ikinci hediye geliyor “ıııhh”. Ellerin, gövdesinin iki yanından yükselip göğüslerine kadar gidiyor. Avcuna alıyorsun onları. Sonra yine aşağı, yukarı, aşağı, yukarı… yumuşacık göğüslerini öpücüklere boğuyorsun. Pespembe göğüs uçları dikleşmeye başlıyor her öpücük ve dil darbesiyle. Bir ara elini tutuyorsun, avcundan bir öpücük alıyorsun bu sefer. Senin yüzünü okşuyor havada kalan eliyle. Yavaş yavaş karnına doğru iniyorsun ellerin göğüslerindeyken. Öpüyorsun. Kasılmalar devam ediyor. Öpe öpe aşağılara iniyorsun. Bacaklarını aralayıp iç taraflarından öpmeye başlıyorsun. Diz hizasından kasıklarına kadar… ve artık oradasın. ilk öpücüğü oraya kondurduğun anda vücudu birden yukarıya kalkıp iniyor. Islanmış. Öpmeye başlıyorsun. Ağzının içine alıp bırakıyorsun o sinir yumağını. Dilin geziniyor vaat edilmiş topraklarda.

    Birden doğruluyor yatakta. Öpüyor yüzünden, göğsünden, avcunun içinden. Sonra ona ait olana gidiyor gözü. O da hazır, bekliyor dokunmasını. Yavaş yavaş uzatıyor elini. ilk dokunuşla beraber gözleri yukarıya kayıyor, başı hafifçe havaya kalkıyor, peşinden de bir inleme. Hissediyor avcunun içinde nasıl büyüdüğünü. Eğiyor başını. Yavaş yavaş ağzının içine alıyor seni. Sıcaklığı hissediyorsun. Islaklık… senin de gözlerin kayıyor o saniye. Hareket eden başı gözlerinin önünde. Saçlarını tutuyorsun. (buraları geçiyorum)Bir süre sonra ikiniz de hazırsınız.

    “hadi artık” der gibi bakıyor. Sırtüstü yatıyor şimdi. Yavaş yavaş kabul ediyor seni içine. Yine inliyor. Altında bu sefer. Kor gibi vücuduna dokunurken bir yandan da içine doluyorsun. Kucağına alıyorsun sonra. Üzerinde aşağı yukarı hareket ettikçe saçlarıyla beraber dans ediyor diri göğüsleri. Ellerin onun sırtında, belinde, kalçasında, göğüslerinde, kollarında, her yerinde… bu sefer sen yatıyorsun sırtüstü. O yönlendiriyor her şeyi. Göğüsleri, yüzü tamamen gözünün önünde. izliyorsun onu hayran hayran. Upuzun saçları hafif terlemiş vücuduna yapışıp tekrar ayrılıyor. Hissediyor olacakları, hızlanıyor, hızlanıyor, hızlanıyor. Müthiş iki orgazmla bitiyor sevişmeniz. Nefes nefesesiniz ikiniz de. Yatıveriyor yanına. Başı senin göğsünde, bir bacağı da senin bacağının üstünde. Bir eliyle de senin göğsüne dokunuyor. Bir şeyler fısıldamaya çalışıyor nefesini yakalamaya çalışırken. Cevap veriyorsun sırtını okşadığında.

    Boşalan arkadaşlar için peçete ve sigara servisimiz vardır.

    özet: sevişiyorsunuz beyler
    ···
   tümünü göster