1. 1.
    0
    https://www.facebook.com/...26422824104671&type=1 beyler herşey açık adam ne yazmış ; Birincil olarak; inci Sözlük adlı kendini anarşist sanan grup, Türk gençlerini içerisinde çıkamayabileceği bir bataklığa sürüklemeye devam ediyor.



    Kendilerini "inci sözlük" olarak tanımlayan ve bir kaç aydır oraya buraya ilk gorunuste "sempatik" gözükebilecek saldirilar yapan, ama içlerine girildiğinde "kafa taşçı, ırkçı, faşist" olduklarini ve yönetenlerin, yüzde 90'ını oluşturan 15 yaşındaki "liseli" gençleri kendi popülist çıkarları uğruna kullandıkları görülebilir..

    Lüks evlerde yaşayan, altlarında son model araba olan, ceplerinde babalarından aldıkları harçlıklarını taşıyan bu newbieler, "anti kapitalist" olduklarını iddaa ederek, çevre edinmeye çalışmaktadırlar.

    Son olarak Facebook Kürtçe dilini "oylama" sistemiyle değiştiren ve pkk yandaşı olmayan kürt toplumuna da "ağır" küfürler eden, faşist, sövenist ve homofobik yazıar yazan bu grup, sözlüklerinde açtıkları başlıklarda sosyalistlere ve sosyalist kadınlara da ağı küfürler ettiler.

    Bunların ele başlarını uyarıyoruz. Okan Bayülgen'e hapse girmemek için yazdığınız mektup gibi bir mektup bile sizi kurtaramaz. Yaptığınız oyunla bize zarar vermeye devam ederseniz, sizi bulduğumuzda devrimcilerle oyun olmayacağını anlarsınız.

    Bunlardan etkilenen gençlere çağrımızı yapıyoruz. Sistemle savaşmak, birbirine "ana avrat" küfür etmek, yediğin küfürlerin karşılığında "muhaha" demek değildir. Sistemle savaşmak, bedel ödemek, günü gelince hapse girmek günü gelince dar ağacında can vermektir. Bu değerlerle oynamaya hakkınız yok. Bu değerlerle sizi oynatmaya çalışan, popülist ben-merkezci, medyatik olmak için her şeyi yapan "sözüm ona" anarşist gözükerek kendi çıkarları için hareket eden "medya maymunlarını" dinlemeyin..
    okumanıza gerek yok direk inci Sözlük 'ü kötülüyo gerisi size kalmış hadi başlayalım?

    Edit: adam fotoyu kaldırmış :D
    ···
   tümünü göster