1. 1.
    +20 -1
    Burada beyler. Dikkatle dinleyiniz.

    1-Öncelikle evi kontrol ediyoruz panpalarım. 31 çekerken yakalanmaların %7 si "baba sen gitmemiş miydin?" şeklinde olmaktadır. Oda oda, köşe köşe bütün evi kontrol ediyoruz. Eğer kimse yoksa devam edebiliriz.

    2-Kapıyı kitliyoruz panpalar. Yakalanmaların büyük bir kısmı da eve aniden giren ebeveynler tarafından olmaktadır. Yakalanmayı boş verin, birden bire karşınızda annenizi görürseniz heyecandan sağa sola attırırsınız, bir ömür sıkıntı olur o yüzden kapıyı kitleyin. En azından arkaya anahtar takın.

    3-Perdeleri çekiyoruz ve camları kapatıyoruz panpalarım. Tabi karşı komşunuzun kızına teşhircilik yapmayı düşünmüyorsanız. Ayrıca camları da kapatın. Rüzgar eser perde açılır eliniz skinizde reklam olursunuz mahalleye. Heh birde ferrunuzun sesinin mahalleye yayılmasını istemezsiniz di mi?

    4-Ferremizin sesi demişken kesinlikle kulaklık kullanmıyoruz panpalarım. Hele şu kafa bantlı yalıtımlı ve kulak içi olanlardan kesinlikle uzak durun. Anneniz arkanıza kadar gelir çavuşu tokatlarken haberiniz bile olmaz baştan söyleyeyim. Kısık bir hoparlör sesi yeterli olur panpalarım.

    5-Video ve site tercihlerini size bırakıyorum. Burada mutlaka dikkat etmeniz gereken nokta bunları önceden hazırlamanızdır. Zira ferre arasında ara verim fellik fellik site ararsanız sizin babafingo kendini salabilir. Devamlılık önemlidir panpalar senkronu bozmuyoruz.

    6-Ferremizin sesini ayarlarken kıstas, kapının açıldığını duyabileceğimiz kadar alçak ile, alt komşunun duyabileceğinden alçak arası olacak panpalarım. Sesi iyi tutturun çünkü sessiz bir ferre aldığınız zevki %50 düşürür, 31inizden birşey anlamazsınız sonra.

    7-Camlar, perdeler ve kapılar kapalı olduğuna göre 31imize başlayabiliriz panpalar. ideal süre yapılan araştırmalarca 1 saattir. Eğer 5 dakikada attırıyorsanız, aynı akıbetin hatun üzerinde de aynı sürede olacağını hesaplayın panpalar. En az 1 saat tokatlayın çavuşu. Bunun sonucunda metrelerce attırabilecek, duvarlara atmıklarınızı kazıyabileceksiniz panpalarım.

    Ösbir sonrası

    8-Öncelikle geçmişi hemen siliyoruz panpalar. Bu husus en çok unutulandır. Popişkonuzu o koltuktan kaldırdıktan sonra aklınıza gelme ihtimali %10 dur. Direk temizleyin geçmişi aklınız kalmasın. Sayfaları kapatmanızı söylememe gerek yoktur umarım.

    9-Attırım çeşidi olarak 2 şansınız var panpalarım. Ya veletlerinizi klozette suda boğacaksınız, ya da peçeteyle bütünleştireceksiniz. Tercihim klozete gitmeniz çünkü daha hijyenik ve ani bir baskında 8.maddeyi yaptıysanız kurtarma şansınız var.

    10-Eğer peçeteye attırdıysanız, atmıklı peçetelerinizi hemen tuvalete atın panpalarım. Çöp kutusunu ve masanın üstünü düşünmeyin bile. Hatta bence bu yöntemi tercih etmeyin, direk gidin tuvalete attırın. Sonra klavyenize sıçrar tuşlar basmaz falan uzun iş. Bu yöntemin avantaji videoyu izlerken attırabilmektir panpalarım. Tercih sizin. Unutmamanız gereken nokta peçeteleri direk yokedin. Çöpe atarsanız kokusu bütün odayı sarar ve bulunması için bir nefes yeterdir ebeveynlerinize.

    11-Eğer klozete attırdıysanız size sifonu çekmenizi söylememe gerek yok sanırım. Buradaki önemli nokta duş ile klozetin yan duvarlarınızı yıkamanızdır. Attırım sırasında olası bir sıçrama klozetin yan duvarlarına gelecek, ne kadar sifon çekerseniz çekin gitmeyecektir. Unutmayın klozete wcden çıkarken son kez mutlaka bakın. Hatta sifonu çekmeden önce içine parfüm sıkın panpalarım tavsiyemdir.

    12-Wc işini hallettikten sonra ilk işiniz camları ve perdeleri açmak olmalı. Siz şuan farketmeseniz de odanızın içi bildiğiniz döl kokuyor panpalarım. En az 15 dakika havalanmalı yoksa eve giren direk anlar 31 çektiğinizi. Havalandırmayı asla unutmayın panpalar.

    13-Herşeyi eski haline getiriyoruz panpalarım. 31e başlamadan önceki duruma yani. Camları açtınız, kapının kilidini açtınız, perdeleri açtınız, geçmişi sildiniz, tuvalet temiz, koku yok ve pcde siteler açık değil. Tebrikler panpalarım başardınız. 300.000 çocuğu katlettiniz. Sırada en önemli maddeye geliyoruz.

    14-Duş alın amk cünüpleri. Tercihen ebeveyler geldikten 1 saat sonra alın ki şüphelenmesinler. Onlar geldiğinde sizi duşta görürlerse hemen akıllarına gelecektir 31 çektiğiniz. Şimdi 31le kalın panpalarım.

    Çalan huur çocuğudur beyler. Anlatımlarıma devam edeceğim.

    Bir sonraki konu: Osbir yakalanması sırasında yapılması gerekenler.
    ···
   tümünü göster