1. 1.
    0
    edit: Özet yok insan gibi oku kimin ne olduğunu öğren.!

    O kadar bereketli vatan toprağımız var ki kahramanlar yetiştirdiği gibi ayrık otları da yetiştiriyor.V e bu ayrık otları zamanla nufus sahibi olup bu
    memleketin gerçek kahramanlarını sahte kahraman muamelesi yaparak hainliklerini su yüzüne çıkartıyorlar. Bizim okumayan, araştırmayan,sorgulamayan halkımızda bu ayrık otları ile ilgili ortaya atılan yalan metiyelere inanarak başlarının üzerinde bir kahramanmış gibi taşıyorlar.

    Bir saidi nursi çıkardılar ortaya. adamın ingiliz ajanlığı yapıp ingilizlere destek vermek için doğuda kürt teali cemiyetini kurduğu ve Ulu öndere karşı ayaklanma çıkardığı belgeli iken hala hainlik yapmış adamı kahramanmış gibi gösterenler var. tabi bu adamın kahraman olmadığını katıksız bir vatan haini olduğunu belgelerle ispat eden bizlerde varız.

    Dedik ya bu savaş karanlıkla aydınlığın savaşıdır diye. yani biat edenle sorgulayanın özgür düşüncenin savaşıdır.

    Bu ülkeyi karanlık çağdan alıp aydınlık çağa taşıyan cumhuriyetimizin kurucusu büyük devrimci Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e saldırmak moda oldu bu ülkede. Atatürk'e saldırmayı marifet sanan bu tarih yoksunu ard niyetlerin ağızlarında öve öve bitiremediği Necip Fazıl Kısakürek var.
    ···
   tümünü göster