1. 426.
    0
    Son yazıdan devam edelim kopma olmasın...

    hepsi harbiden emrimdeydi. ilyas'ta ama o aslında bana göz kulak oluyordu bir yanlışım olursa diye. yani ondan çekinmeliydim. bu işten pek kurtuluş yolum yok gibiydi. bir yol bulmalıydım. akşam elçin'le konuşmalıydım önce her şeyi. haluk'ta bilmeliydi. akşam haluk'u yemeğe çağırdım tek gel dedim önemli falan ne oldu lan benim gizemden saklım olmaz falan dedi ama. olmaz kardeşim tek gel anlatınca anlarsın dedim. tamam dedi.

    akşam eve geldik haluk'la. yolda bir şeyden bahsetmedim pek. eve gelince elçin'inde haberi vardı haluk'un geleceğinden ve önemli bir şey olduğundan. durumu anlattım. çok şaşırdılar. ne yapacaksın herhalde geri dönmeyeceksin bu işlere dediler. bende başka çarem yok hepiniz biliyor. size zarar verir. elçin çok kızdı.

    + ne yani sırf korktuğun için bu işlere geri mi döneceksin tarık? polise falan gideriz bir şey yapamazlar polis halleder bu işi.

    - ne sanıyorsun elçin bu olayı sen çocuk oyuncağı falan mı ben bu adamın neler yaptığını daha öncede gördüm. size zarar gelirse zaten yaşayamam ben.
    sakince düşünelim biraz zaman gerek bize mantıklı bir şeyler buluruz tabiki eski günlere dönmeyeceğim ama zaman lazım okulda yoklama olayı kolay onu hallederiz. imzamı atarlar yerime ki zaten gitmediğim zamanlar böyle oluyor biliyorsun. onu o şekilde hallederim zaten bazı derslere de giderim başlarında ben varım bana karşı gelmezler işim var derim geç gelirim. ama bize süre lazım bir süre dişimizi sıkmalıyız hepimiz.

    • tarık haklı elçin. adam belanın teki çok dikkatli olmamız lazım. eğer bir kıllanırsa tarık'ın arkasından iş çevirdiğinden yada işlerini yapmadığından tarık'ın sonu olur.

    + off tarık off. bu nasıl bir iştir ya!

    - haklısın elçin. bende isterdim herkes gibi normal bir adam olmayı ama maalesef durum bu. bir yolunu bulacağız merak etme.

    elçin çok kızsa bir ton ağlasa da durum buydu ve idare etmek zorundaydık. ilk 1-2 hafta durumları ayarladım okulla olan dengesini falan. zaten daha henüz iş falan yoktu ortada. nazmi kartal geri döndü eski babalar toplanıyor muhabbeti yayılmış etrafa. iş bekliyorduk özet olarak. 1-2 herifle falan görüştüm mal dağıtımı için. işler tıkırındaydı dikkat çekmiyordu bende bir çıkar yol düşünüyordum o sırada.
    ···
   tümünü göster