1. 426.
    0
    ertesi gün elçinle yine buluştuk daha beter tartıştık ve bana bir süre görüşmeyelim dedi. vay anasını dedim be bu kadar mıydı falan diyorum içimden ama işte artık hayat cidden yormuştu beni onunda üstüne gitmek istemiyordum ve o harbiden ayrılmaktan değil bir süre gerçekten birbirimize zarar vermemek adına ayrı kalmaktan bahsediyordu halasına gideceğini söyledi olmaz dedim sen evde kal benim kalacak yerim çok. sen rahatını bozma dedim. tamam dedi.

    bir yönden benden uzak olması iyiydi bende nazmi belasından kurtulabilecektim bu şekilde kafam daha az yoğun olurdu. haluğada söyledim sen gizemle falan takıl bir süre seninle de görüşmeyelim kardeşim emniyet açısından dedim ilk başta atarlandı ama gizemide tehlikeye atmak istememesinden dolayı kabul etti.

    Bende şerefsiz nazminin işlerine 4 elle sarıldım çok titiz davranıyordum kıllanmasın diye. 1 ay boyu sadece ara sıra arayıp sesini duydum elçinin. ama böyle olması gerekiyordu. ve gün geçtikçe işler dahada karışıyordu. nazmi abi hiç yoktu ortalarda hiç gelmedi bu kadar süre boyunca bende onu buraya getirmeden bu işi çözemeyeceğimi bildiğimden bir plan yaptım. önce bu ilyas denen puştu halletmem lazımdı. sonra kendi adıma işler yapacaktım işte nazmi abinin çalıştığı herkese bundan sonra o yok ben varım diyecektim. buda hışımla üstüme gelecekti. sonra olan olacaktı onuda kaldıracaktım başka yol yoktu. öbür türlü hiçbir yol beni bu işin içinden çıkamazdım mutlaka kan çıkacaktı ve bu şerefsiz bana milletin kanını bulaştırmadan ben onu kendi kanında boğmalıydım. ilyası bir gece odama çağırdım içelim falan diye biraz uyuz bir herifti ama dedim bu haftaki büyük nakliyatın şerefine falan aldım karşıma içiyoruz bununla bende de rakı konusunda ciğer yoktur bu işte kafayı bulmadan bırakacaktı ben olmaz falan derken işte bu hafiften kafayı bulurken bende sarhoş taklidi yapıyorum böyle şarkı türkü karı kız muhabbeti falan derken bu sızdı. ve ben planımı uygulayabilirdim.
    ···
   tümünü göster