1. 226.
    -1
    @192 senin cevabın biraz daha aşağıda çünkü senin sığırlığını en yukarı yazıp alay etmek istemedim.

    @191 serkan'dan çok daha iyi olacağımın garantisini verebilirim. nitekim okumakta olduğum itü, denizcilik fakültesiyle dünya'da 2 ya da 3. sıradadır.
    mf-4 puanım da 401'dir, mf-3 puanım 380 küsürlü bir puandır. ancak şu an itü'de olduğumu bilmeni isterim. artık üniversite muhabbetlerine girmeyin, cidden baydınız.

    birşey daha söylemek isterim.
    bu üniversite muhabbetini nerden açtınız anlamıyorum. itü, denizcilik alanında dünya'da ilk 3'teyse, istanbul üniversitesi de bu alanda dünya'da ilk 6- 7 okulun içerisindedir. istanbul üniversiteli olsam dahi bundan utanacağım, çekineceğim birşey yok. zira deniz ulaştırma işletme mühendisliği bölümünden mezun olduğun an işin seni bekliyor. lafı sürekli üniversite muhabbetine getiren arkadaşlara, duim bölümünü iyice araştırmalarını tavsiye ediyorum.
    ve üstüne basa basa söylüyorum: itü'de deniz ulaştırma işletme mühendisliği hazırlık okumaktayım 2012 itibariyle.

    @192 itü'de duim bölümünün olmadığını söyleyen birisiyle konuşmam. hepsini geçtim, tercih döneminde hiç mi denizcilik fakültesi puanlarına bakmadın. 430'dan aşağısını gibsen almazlar. yani 20- 30 bin arası.
    duim bölümü mezunları, makine mühendisi olarak çalışabilmektedir. amacım artistlik yapmak değil, bu konu hakkında bildiklerimi söylemek.

    http://www.df.itu.edu.tr/
    şurdan puanlarına bakabilirsin kardeşim: http://www.eokulegitim.co...taban-puanlari-2010-2011/

    makine bölümü mezunları, duim alanında çalışamazlar. bunun için, duim kendi makine mezunlarını yetiştirmektedir zaten. serkan ile konuşabilirsin, kendisi de deniz ulaştırma işletme mühendisidir, şu an bir şirketin gemisinde makine mühendisi olarak çalışmaktadır. 3. makine zabitliği, ünvanıdır kendilerinin ayrıca.

    şu mesleği araştırmadığın, bilmediğin açıkça belli oluyor.

    edit: http://www.itu.edu.tr/?akademik/azbolumler sen şimdi burda duim'i göremedin mi?

    itü'de, denizcilik fakültesinde olmaktan ötürü büyük bir gurur duyuyor, bunu paylaşmayı kendime bir görev biliyorum. buraya 450- 520 puan aralığındaki öğrenciler ancak kabul ediliyor.
    şuraya atacağım linkler, tıpkı senin attıkların gibi tamemen sosyal medya araştırıcıları tarafından ele alınan şeylerdir. ben senin attığın linkleri okudum (ordan burdan kırpılmış olan) sen de bunları okuyacaksın şimdi. ben kırpmadan atıyorum. her sayfayı oku. dünya'da ilk 3'te olan bir denizcilik fakültesindeyim.

    http://www.eksisozluk.com...denizcilik+fak%C3%BCltesi
    http://www.itusozluk.com/...FC+denizcilik+fak%FCltesi
    http://www.uludagsozluk.c...enizcilik-fak%C3%BCltesi/

    türkiye'nin en köklü denizcilik fakültesini bilmeyecek kadar sığırsan diyecek lafım yok.

    npt: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=uolp çifte diploma alıyoruz biz.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster