1. 1.
    0
    "allahın işsizi nick altı girmiş 157 tane entry girdin diye. ama bilmiyor ki işim gücüm var tek bu sözlükte takılmıyorum. senin gibi işsiz, gerçek hayatta barınamayan bir kişi değilim. allaha şükür maddi durumum iyi. senin gibi işsizleri gibime bile takmadım da ben. maalesef bu seferlik bi hata yaptım. istediğin kadar nick altı gir nasolsa temizletecem. "

    ahanda bu huur evladının anasını iyicene gibip çitiledikten sonra nickaltıma sıçtığı entari.
    bu herif sadece mal diye düşünmüştüm, mallığını yanında görgüsüz ayının da teki olduğunu bu entari ile netleştirmiş oldu. şimdi adım adım çözümleyelim.
    "ama bilmiyor ki işim gücüm var tek bu sözlükte takılmıyorum"
    işin gücün var, aferim, şu an ayağa kalktım seni alkışlıyorum, amk liselisi, staj iş deildir. bi tek bu sözlükte takılmıyorsun, akşama kadar sağda solda sürtüyorum diyorsun yani.

    " senin gibi işsiz, gerçek hayatta barınamayan bir kişi değilim."
    bu çıkarıma nereden vardın bi anlatsana be gülüm, kafanın oksijenlenme mekanizmasını çözüp erke dönergeci gibi bi yannan yapmak niyetindeyim, bu şekilde anan yaraksız kalmayacak.

    "allaha şükür maddi durumum iyi."
    vallaha mı? ailedeki hanımla çok yoruluyor ama, nası olacak bu işler?

    "senin gibi işsizleri gibime bile takmadım da ben."
    türkçe hocanı gibeyim. işsiz olduğumu nasıl bir mantıkla çıkardın, anlat. haa gibine takmadın, üzdün beni. bu entariler ne yarrraaam.

    "maalesef bu seferlik bi hata yaptım. istediğin kadar nick altı gir nasolsa temizletecem. "
    serkan incinin bamyasını yiyoruz sabah akşam diyorsun, istediğim entariyi sildiririm diyorsun yani. valla bravo. metamfetamin içsen bu kadar kafa olamazsın.
    ···
   tümünü göster